Foto: Reuters
Foto: Reuters

Zvanično: Jokić ponovo u startnoj petorci na Ol-staru

Vreme čitanja: 1min | pet. 28.01.22. | 01:23

Centar Denvera drugi put među pet najboljih na zapadu

Nikola Jokić zvanično je proglašen za startera u timu zapada u predstojećoj Ol-star utakmici. Srpskom centru ovo će biti četvrto učešće na revijalnom susretu najboljih igrača NBA lige, a drugi put biće deo prve petorke svoje konferencije.

Sjajnim igrama još jednu sezonu u nizu Jokić je zasluženo stigao do pozivnice za meč najvećih zvezda NBA lige koji je zakazan za 20. februar čime je četvrti put uzastopno deo najinteresantnijeg dela Ol-star vikenda koji će se održati u Klivlendu.

Izabrane vesti

U aktuelnoj sezoni lider Nagetsa je i u najužem krugu kandidata za MVP titulu koju je osvojio prošle sezone, a tokom dosadašnjeg dela šampionata najzaslužniji je što je Denver blizu plej-ofa sa učinkom od 26 pobeda i 21 poraza. Jokić ove sezone postiže u proseku 26,2 poena po utakmici, uz 13,8 skokova i 7,6 asistencija.

Na 71. izdanju košarkaškog spektakla uz asa Denvera startnu postavu zapada će činiti i Lebron Džejms, Dža Morant, Stef Kari i Endrju Vigins, dok će se u prvoj postavi istoka naći Tre Jang, Demar Derozan, Kevin Durent, Janis Adetokunbo i Džoel Embid.



tagovi

Nikola JokićOl-Star vikendol-star

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara