ZVANIČNO: Redži Reding Partizanov

Vreme čitanja: 1min | čet. 28.11.19. | 14:47

Uspešno okončani lekarski pregledi...

Danima najavljivano pojačanje Partizana na mestu beka konačno je stiglo. Redži Reding novi je košarkaš Partizana, saopštio je klub iz Humske! 

Iskusni šuter prošao je sve lekarske preglede u Beogradu i potpisao ugovor sa crno-belima. Novi košarkaš Partizana rođen je 18. jula 1988. u Filadelfiji, a studirao je na prestižnom Univerzitetu Vilanova.

Izabrane vesti

Tokom seniorske karijere Reding je nastupao za kiparski Engomis, kao i za nemačke timove Tibingen, Albu i Bajern, odnosno turske prvoligaše Darušafaku i Turk Telekom, u čijem je dresu igrao protiv Partizana prošle sezone.

Podsetimo, crno-beli su 31-godišnjeg Amerikanca imali na meti i prilikom sklapanja prošlosezonskog tima, dok su pre nekoliko nedelja sve imali dogovoreno sa Džejmom Belom, ali on nije prošao lekarske preglede. Proteklih dana u kombinacijama se pojavilo i ime Šona Klipatrika, koji se sam ponudio preko društvenih mreža, da bi na kraju završio u Budućnosti.

Redži Reding je zadužio crno-beli dres sa brojem 15 i već danas će se priključiti treninzima. 

Tu ne bi trebalo da je kraj pojačanjima. Na redu je centar...
"Što se tiče centra, imamo pauzu pred sobom i stručni štab radi na tome. Nije lako treneru da nađe centra koji će mu dati ono što je potrebno timu. Imamo Jankovića, fenomenalnog Mozlija, mladog Miletića... Nije alarmantna situacija", smirio je nedavno strasti prvi čovek Partizana Ostoja Mijailović

 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara