Dejan Radonjić (Foto: Starsport)
Dejan Radonjić (Foto: Starsport)

Zvezda: Dali smo ponudu Radonjiću, ima tri dana da se izjasni

Vreme čitanja: 2min | pon. 27.06.22. | 13:45

Klub sa Malog Kalemegdana obavestio javnost o statusu pregovora sa crnogorskim stručnjakom

Vratio se Dejan Radonjić na klupu Crvene zvezde pre godinu i po dana i osvojio dve triple krune. Ugovor sa klubom mu je istekao, a uprava je odlučila da se povodom njegovog statusa oglasi zvaničnim saopštenjem. Pregovori su u toku, a crnogorski stručnjak ima rok do kraja juna da se izjasni po pitanju ponude.

Saopštenje prenosimo u celosti.

Izabrane vesti

"KK Crvena zvezda mts obaveštava javnost u cilju sprečavanja svih spekulacija, objavljivanja neistina i „bombastičnih“ i neproverenih naslova da trener Dejan Radonjić ima zvaničnu ponudu za nastavka saradnje.

Ponuda je rezultat intenzivnih razgovora koje smo vodili tokom sezone, a posebno nakon završetka Superlige Srbije, i radi se o dvogodišnjem nastavku saradnje.

Krajnji rok za konačan odgovor Dejana Radonjića na upućenu ponudu očekujemo do 30.06.2022.godine.

KK Crvena zvezda mts kao transparentan klub koji je o svemu u prethodnom periodu detaljno informisao javnost, počev od svog finansijskog poslovanja, o ishodu pregovora blagovremeno će obavestiti javnost".

Vratio se Radonjić u decembru 2020. godine na klupu tima sa Malog Kalemegdana. Za manje od šest meseci osvojio je Kup Radivoja Koraća, ABA ligu i Superligu Srbije. Minulog leta je skrojio ekipu po svom ukusu, uhvatio se u koštac sa ambicioznim projektom Partizana sa Željkom Obradovićem na čelu i sve titule odbranio. U dva mandata je na klupi crveno-belih osvojio 15 trofeja.

Crvenu zvezdu su iz još jedne šampionske generacije već napustili Ostin Holins koji je otišao u Makabi, dok je Dejan Davidovac posle pet godina u prvom timu digao sidro i karijeru nastavlja u moskovskom CSKA. Nejt Volters se uz dozvolu kluba još pre završnice Superlige vratio u domovinu, a u međuvremenu mu je istekla saradnja. Od crveno-belog dresa se po treći put oprostio Majk Cirbes, a prošao je i rok ugovorima kapitena Branka Lazića i Marka Simonovića.


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara