Zvezda dovodi Korija Higinsa

Vreme čitanja: 1min | pet. 12.01.24. | 14:36

Očekivan potez posle povrede Nemanje Nedovića

Crvena zvezda je ekspresno reagovala posle povrede Nemanje Nedovića, i praktično dogovorila saradnju sa iskunim evoligaškim bekom Korijem Higinsom, piše portal Telegraf.

Isti izbor navodi da je bivši član Barselone na pola koraka od redova srspkog šampiona, i da bi pregovori uskoro trebalo da budu završeni potpisivanjem ugovora!

Izabrane vesti

Rukovodstvo Crvene zvezde moralo je da reaguje posle serije povreda nosilaca igre. Kada je Nemanji Nedoviću dijagnostifikovana povreda trbušnog zida, čelnici crveno-belih su se okrenuli staroj želji. Bivši član Barselone Kori Higins je pominjan kao pojačanje kluba i na letošnjoj sednici Skupštini. Međutim, tada je postojala bojazana usled njegovog zdravstvenog kartona, odnosno hroničnih problema sa kičmom.

Kada je reč o Higinsu, radi se o prekaljenom beku koji je prethodne četiri sezone proveo u Barseloni, a pre toga je nastupao i dugo za CSKA iz Moskve, s kojim je osvojio i dve titule Evrolige. Takođe je u karijeri igrao još za BejHokse, Šarlot Bobketse, Trijumf Ljubertsi i Gacijantep.

Sa Barselonom je došao i do dve titule u Španiji, kao i jednog Kupa, čiji je bio i MVP 2021. godine.


tagovi

Kori Higins

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara