Filip Petrušev (©Starsport)
Filip Petrušev (©Starsport)

Zvezda jača pod košem: U Istanbulu bez Nedovića i Dobrića, ali su Raduljica i Petrušev u kombinaciji

Vreme čitanja: 2min | sre. 05.10.22. | 14:16

Koliko će minuta dobiti tek ćemo videti

Rutinskih 20 razlika protiv MZT-a na startu ABA lige, ali pravi izazovi za Crvenu zvezdu počinju tek u petak na gostovanju kod Efesa u Istanbulu u kome bi ekipa Vladimira Jovanovića mogla da dobije i dva velika pojačanja pod košem.

Naime, letnja pojačanja Filip Petrušev i Miroslav Raduljica staviće se šefu struke na raspolaganje, a da li će zaista i zaigrati i koliku će minutažu dobiti tek ćemo videti. To je trener Jovanović potvrdio na otvorenom treningu za medije pred put na Bosfor.

Izabrane vesti

"To je nešto što mi želimo da saznamo što pre, kada će tačno da se vrate na parket. Oni su tu sa ekipom, radili su deo treninga koji oni mogu da rade u ovom trenutku. A, kada će biti na terenu i moći da rade kontakt igru, to u ovom trenutku ne znam", rekao je Jovanović i dodao:

"Raduljica i Petrušev su u trenažnom procesu i konkurišu za tim".

Nažalost, to ne znači da će crveno-beli na Bosforu biti kompletni, jer su Nemanja Nedović i Ognjen Dobrić, obojica projektovani za nosioce igre u narednoj sezoni, i dalje van stroja zbog povreda. Nedović i dalje nije u potpunosti oporavio od rupture mišića lista dok je Dobrić pretrpeo nezgodu u predelu leve noge u teškom porazu od Olimpijakosa. Rezultati magnetne rezonance pokazali su da povreda nije teže prirode, ali i dalje nije u mogućnosti da pomogne saigračima.

Podsetimo, Raduljica je u klub stigao pre nedelju dana, a pošto ga dugo nije bilo na parketu treba mu još malo vremena kako bi dostigao optimalni nivo forme.

Susret između Efesa i Crvene zvezde igra se u petak od 19.30.


tagovi

Miroslav RaduljicaOgnjen DobrićNemanja NedovićFilip PetruševKK Crvena zvezdaEvroliga

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara