(©MN Press)
(©MN Press)

Zvezda jača za Tobija i Davidovca, zbog povreda u Beogradu ostali Teodosić i Nejpir

Vreme čitanja: 2min | čet. 21.09.23. | 15:29

Crveno-beli otputovali na Kipar, gde ih u naredna dva dana očekuju utakmice sa evroligašima…

Proteklog vikenda Crvena zvezda je učestvovala na turniru u Minehnu, poražena je u dramatičnoj završnici. Bajern je okrenuo utakmicu u svoju korist, Miloš Teodosić promašio za pobedu, a Marko Simonović za produžetak. Bila je to dobra priprema za klub sa Malog Kalemegdana, a sada ga očekuju nove utakmice sa evroligašima.

Zaputili su se crveno-beli na Kipar, gde će u naredna dva dana igrati utakmice sa Makabijem iz Tel Aviva i litvanskim Žalgirisom, biće to prilika da Duško Ivanović stekne bolji uvid u mogućnosti tima. Mada, daleko od toga da će se bilo šta iskristalisati, jer neće moći da računa na sve igrače zbog povreda, a pojedinci su se tek priključili.

Izabrane vesti

Duško Ivanović će biti lišen usluga dvojice plejmejkera – Miloša Teodosića i Šabaza Nejpira. Obojica su zbog povreda ostala u Beogradu, ali one nisu teže prirode i trebalo bi da budu spremni za početak sezone. Sa druge strane, jači su za slovenačkog reprezentativnog centra Majka Tobija, Dejana Davidovca i oporavljenog Stefana Lazarevića.

Trio se ove nedelje pridružio klupskim treninzima i turnir na Kipru će crveno-belima poslužiti za uigravanje.

“Pre svega očekujem veliku borbu i jake utakmice na Kipru, na drugom mestu, to je dobra priprema za sezonu, posebno za nas ‘novajlije’ da se upoznamo na terenu i uigramo. U svakom smislu, ovakav turnir je jako dobra stvar za ekipu. Optimistični smo”, rekao je Rokas Gedraitis za klupski sajt i dodao:

“Zasad sve izgleda dobro, naravno potrebno je vreme, jer su neki igrači došli ranije, neki se priključili kasnije, ali imamo dovoljno vremena do početka sezone da se pripremimo i ovakve provere nam pomažu u tome“.

Crvena zvezda će prvi meč odigrati sutra protiv Makabi Tel Aviva od 18.00, dok će protiv Žalgirisa na parket dan kasnije od 15.45.


tagovi

KK Crvena zvezdaMajk TobiDejan DavidovacMiloš TeodosićŠabaz Nejpir

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara