Zvezda na Barsu bez Ostina Holinsa

Vreme čitanja: 2min | čet. 17.03.22. | 14:19

Crveno-beli značajno oslabljeni uoči gostovanja lideru Evrolige

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić potvrdio je danas da neće moći da računa na Ostina Holinsa za gostovanje u Barseloni u okviru 30. kola Evrolige.

Zvezda igra u sjajnom ritmu i u poslednja četiri duela u elitnom takmičenju ostvarila je isto toliko pobeda.

Izabrane vesti

"Posle napornog ciklusa imali smo priliku da se donekle regenerišemo uz jednu utakmicu koju smo odigrali protiv ekipe SC Derbi, i uradimo stvari koje su nam bile potrebne u ovom trenutku. Nastavljamo takmičenje u Evroligi, sledi nam Barselona lider na tabeli, i po svemu onome što je pokazala najozbiljniji je kandidat za prvaka u ovogodišnjem izdanju ovog takmičenja", istakao je trener crveno-belih Dejan Radonjić.

Poslednji susret odigran u Evroligi protiv Makabija, odneo je svoj danak. Povredio se jedan od najboljih igrača u ovom trenutku Ostin Holins i zasad prognoze nisu ohrabrujuće.

"Moramo biti spremni i u odbrani i u napadu da odgovorimo, da budemo koncentrisani, atletski izuzetna ekipa, koja ima mnogo mogućnosti u oba pravca, svakako nas očekuje izuzetno težak meč u ovom trenutku. Idemo na put bez Holinsa, ali daćemo sve od sebe da budemo konkurentni ekipi Barselone u ovom meču“, naveo je Radonjić uz dopunu da i dalje ne računa na Maika Cirbesa, te da se Stefan Marković oseća sve bolje.

Eron Vajt je svestan težine utakmice.

"Očekuje nas izuzetno teška utakmica protiv top tima koji uz to još igra kod kuće. Odlična, fizički izuzetno dobra ekipa, dobro vođena od trenera, igraju dobro. Imaju mnogo opcija kao tim, dugu klupu i mnogo oružja. Takođe, mogu da igraju na različite načine. Moraćemo da odigramo čvrsto, da se borimo, da odigramo dobru odbranu, da se držimo naše igre i našeg sistema i tako sebi damo šansu da napravimo nešto u Barseloni. U dobrom smo ritmu, imali smo u poslednje vreme dosta teških utakmica i pronalazili smo načine da pobeđujemo. Sada samo treba da nastavimo da se borimo i da igramo našu igru pa ćemo videti", rekao je Eron Vajt.


tagovi

Dejan RadonjićOstin Holins

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara