Ben Bentil (© Star Sport)
Ben Bentil (© Star Sport)

Zvezda na Megu bez Bena Bentila

Vreme čitanja: 1min | pon. 03.04.23. | 17:52

Amerikanac je zadobio lakšu povredu noge i zbog toga će propustiti meč ABA lige

Sve je spremno za početak okršaja na Novom Beogradu gde Mega dočekuje Crvenu zvezdu u 24. kolu ABA lige, ali prema poslednjim informacijama oba tima su na parketu u oslabljenim sastavima. Posebno je upečatljiv problem kod Crvene zvezde, koja je ponovo bez Nemanje Nedovića i Branka Lazića, ali sada se na listi povređenih pridružio i Ben Bentil.

Kako javlja izveštač Mozzart Sporta sa lica mesta, u pitanju je lakša povreda noge. On se nalazi u civilu pred klupe Zvezde zajedno sa Nemanjom Nedovićem i Brankom Lazićem.

Izabrane vesti

Naime, snažnog Amerikanca nema ni u protokolu, što znači da će danas pojačanu minutažu imati Hasan Martin, a posebno Dalibor Ilić.

Podsetimo da Nemanje Nedovića nema još od 23. marta kada je zaigrao protiv Baskonije, a potom propustio duele protiv Valensije i Asvela, dok je okršaj protiv Mornara odložen. Nedović je i pre meča sa Baskonijom imao pauzu od desetak dana.

Što se Mege tiče, fali Aleksa Uskoković koji je imao manju hirušku intervenciju i čeka ga pauza. Trener Marko Barać će na ovom meču računati na 11 igrača.



tagovi

KK Crvena zvezdaBen Bentil

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara