Ognjen Kuzmić (ABA liga)
Ognjen Kuzmić (ABA liga)

Zvezda protiv Mege kreće u napad i na treći trofej: Odigrali smo 71 utakmicu, jesmo umorni, ali...

Vreme čitanja: 2min | čet. 09.06.22. | 14:13

"Imali smo veliku potrošnju u finalu ABA lige, ali smo je završili titulom i ostvarili najvažniji cilj", kaže Dejan Radonjić

Crvena zvezda je u ponedeljak odbranila drugu (ABA liga) od tri krune. danas se vratila treninzima, a u odbranu treće kreće sutra (20 časova, ulaz slobodan) u prvoj polufinalnoj utakmici Košarkaške lige Srbije, protiv ekipe Mega Mozzart.

Izabrane vesti

"Posle ogromne potrošnje i velikih napora nastavljamo takmičenje. Očekuje nas mlada talentovana ekipa Mege i pokušaćemo u ovakvom stanju da odigramo najbolje što možemo", bio je kratak Dejan Radonjić trener Zvezde koja u završnici nacionalnog šampionata neće moći da računa na Nejta Voltersa.

Jedan od najboljih igrača regionalnog šampiona je zbog neodložnih porodičnih obaveza otputovao u SAD, uz dozvolu i dogovor sa klubom.

"Odigrali smo 71 utakmicu u sezoni do sada, imali veliku potrošnju u finalu ABA lige, ali smo je završili titulom i ostvarili najvažniji cilj. Ostaje još jedno takmičenje. Igramo protiv Mege. Dobro se poznajemo. Ambiciozna su i talentovana ekipa. Trudićemo se da odigramo ovaj meč posle velikog umora iz finala u najboljem mogućem ritmu. Pozivam navijače da dođu u petak uveče u halu" rekao je Ognjen Kuzmić.

Prema rasporedu takmičenja, drugi meč polufinala biće odigran u nedelju (12 časova) u dvorani Mega fektori, a eventualna majstorica je na programu u utorak u hali Aleksandar Nikolić.

Dva rivala su ove sezone odigrala tri meča. I sva tri su dobili crveno beli. Prvo su slavili u 6. kolu ABA lige (81:67), zatim u 19. kolu regionalnog takmičenja (76:69), da bi potom eliminsali komšije u finalu Kupa Radivoja Koraća (72:53) koji su dan kasnije osvojili.


tagovi

Ognjen KuzmićKK Crvena zvezdaKK MegaKLSDejan Radonjić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara