Janis Sferopulos pred navijačima Zvezde u Areni (©Starsport)
Janis Sferopulos pred navijačima Zvezde u Areni (©Starsport)

Zvezda traži ravnopravan tretman u Areni

Vreme čitanja: 1min | pet. 03.11.23. | 14:30

Crveno-beli se oglasili zvaničnim saopštenjem povodom termina za treninge

Odlučila je Crvena zvezda da ove sezone igra utakmice u Štark Areni, ali nije sve treninge održavala u našoj najvećoj dvorani. Sada se oglasila zvaničnim saopštenjem, nezadovoljna činjenicom da uprkos dogovorima sa rukovodstvom Arene oko ravnopravne podele termina za treninge prvog tima i mlađih selekcija još nema nijedan termin na raspolaganju, kako se navodi.

Sa Malog Kalemegdana ističu da su imali konkretan dogovor da se termini u velikoj i maloj sali beogradske Arene ravnopravno dele, kao i da su primorani da se oglase, uz konstataciju da je Partizan "uzurpirao" dvoranu, uz povlašćene cene zakupa.

Izabrane vesti

Iz redova srpskog šampiona ističu da im je rad sa svim mlađim selekcijama od ključne važnosti, kao i da je u interesu srpske košarke i podsećaju da je Arena sa pratećim objektima, u koje spada i mala dvorana, javno vlasništvo Beograda i Srbije.

"KK Crvena Zvezda očekuje hitno rešenje ovog problema i nećemo dozvoliti više nikakva nemušta objašnjena i “kupovinu vremena” u kome sve naše selekcije gube treninge, vreme i takmičarsku sezonu", stoji u saopštenju koje u celosti možete pročitati na zvaničnom sajtu.

Zvezda je ove sezone odigrala tri evorligaške utakmice u Areni, protiv Asvela, Monaka i Bajerna, uz ukupnu posetu od 55.613 gledalaca.


tagovi

KK Crvena zvezdaKK PartizanPartizan Mozzart BetBeogradska arena

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara