Komentari na vest

Zvezda u jednom parametru lider Evrolige: Domaći igrači imaju 66 posto minutaže, Partizan na 13. mestu

h

hanter

pre oko 1 godinu

Igraju ti stranci,a nasa deca ne dobiju sansu
R

Rodman1986

pre oko 1 godinu

Ma bravo. Hahahaha
G

Gost4

pre oko 1 godinu

звезда има 9 домаћих играча од којих ће један играти у репрезентацији(петрушев, недовић је већ одбијао више пута), док у партизану од 5 наших има минимум 2 за репку (аврамовић и смајли), а могуће и више( трифа, коприва, тристан)..па ви видите ко има већу корист за будућност
m

matoriekspert

pre oko 1 godinu

Sledeći je izbor za najgluplju navijačku pesmu.Tu su verovatno neprikosnoveni
B

Bum 92

pre oko 1 godinu

Sve super, ali sto se na ovaj naslov najvise javljaju kamerunci.... To mi nije jasno, pa vi ste ponosni sto imate 3 srbina u tim sa minutazom od 44 sekunde po mecu... A pride i oni navijaju za Zvezdu.....
z

zato sto dvostruki

pre oko 1 godinu

prvak evrope efes ima udeo domacih od 2%, ubedljivo najmanji..shvatas sada u kom grmu lezi zec, u Raduljici i Lazicu ili Lesoru..shvacas..
g

gostgg

pre oko 1 godinu

Recite mi jednog sampiona evrope u bilo kom sportu da je prvak evrope a da ma 50% ili vise domacih igraca u ekipi. Zamisli sad navijac real marrida nece da slavi ligu sampiona zato sto ima 2 spanca u prvoj postavi, ovo plitko razmisljanje i smisljanje izgovora sa domacim igracima samo kod nas ima. Pitao bih navijace zvezde ili bilo kog kluba da vam neko kaze da ce te biti prvaci evrope u fudbalu ili kosarci ne bitno sa 20% domacih igraca u ekipi da vidim ko bi reko ne bi
p

pa efes

pre oko 1 godinu

ima cela 2% domacih ha ha..fmpenjerasi nikako da skapiraju..
M

Mile Kontraš

pre oko 1 godinu

Pa fala Bogu da ce jedini Srbski predstavnik da ima najveci broj srbskih igraca..Sto bi reko Muta Nikolic sve je to normalno...
p

pace

pre oko 1 godinu

e pa zato su tu gde jesu mislim na tabelu🤣🤣🤣
v

vaziseajde

pre oko 1 godinu

A koliko ima drugi predstavnim iz Srbije? A da...
s

srbo_

pre oko 1 godinu

otjerati sve ove strance, vratiti kalinu, guduru, jovica, marjanovica, i ima da kidamo... kad bi nasim igracima davali plate kao sto dajemo strancima, igrali bi i zvezda i partizan redovno top 8... ali ne, vise volimo i mi i groblje kampaca, vildozu, pantera, lesora, i sl da platimo 2-3 miliona, a nase 300-400k, normalno da nece da igraju za nase timove i bjeze kada ih ne postujemo!
n

noleeeeeeeeee

pre oko 1 godinu

Radije bih gledao Lesora nego bilo kog domaceg igraca koji je vrijedi vise od 200k
w

webad1984

pre oko 1 godinu

Pogadjam...po broju saopstenja???
E

E pa svasta

pre oko 1 godinu

Šta su to “domaći igrači” za većinu evroligaskih klubova? Šta je “domaći igrač” za nor grčki, španski, francuski ili nemački klub? Da li je francuz u španskom klubu “domaći igrač” ili grčki igrač u nemackom klubu i obrnuto? Dalje, kako to primeniti na npr turske ili izraelske klubove? A litvanski igrači u grčkim klubovima su šta po toj “statistici”? Kakve nebuloze!
G

Gost4624

pre oko 1 godinu

opaaa, top 8 matoriiii😂😂😂
D

Damir Čakar

pre oko 1 godinu

I u još jednom parametru su lideri EL. U pisanju saopštenja.
G

Gostttt

pre oko 1 godinu

Nema vise vesti o KK Zvezda a da grobari ne posalju 80 posto komentara ! A smorili ste vise od kad ne pratite fudbal !
s

smorili ste

pre oko 1 godinu

vi otkad vam ukinuše rsb, ne može da se diše od vas. Bukvalno, ako me razumeš...
n

nR

pre oko 1 godinu

Najjaci su! Dajte im trofej! I to sa 15 mesta. Kakvi magovi crveni!
G

Grobaroos

pre oko 1 godinu

Stranci se zezaju na klupi i uzimaju milione SA KLUP, A DOMAĆI IGRAJU I NEMAJU NI ZA 'LEBA...baš je za pohvalu.
d

def

pre oko 1 godinu

Pricamo o evroligi ili o kupu domacih igraca? I u kom takmicenju je uopsta bitan taj parametar? I da je bitno opet pricamo o igracima koji igraju u reprezentaciji samo kad ovi bolji ne mogu da se odazovu tako da je ta statistika poente bez.
G

Gost III

pre oko 1 godinu

Eeeeee pa to je već tema za jutarnji program
C

Coki vas Ćoki

pre oko 1 godinu

Još kad bi počeli da se lođe na F8...gde bi im bio kraj.
1

118d

pre oko 1 godinu

Vlasnici smehotresnih rekorda, komedija od kluba... Takodje su i rekorderi po izgubljenim utakmicama nakon sto 3/4 vode 15+ razlike, i to napisite..
M

Mk

pre oko 1 godinu

Sta reprezentacija Srbije ima od igraca kao sto su Markovic, Lazic, Lazarevic, Dobric, Mitrovic, Ilic, Kuzmic? Druga klasa igraca. Nedovic vecito povredjen koji je vec par puta odbio da igra, Petrusev koji jedini ima kvalitet za A tim ali je u glavi tanak. I to je to, od tih silnih domacih igraca jedan ima kvalitet za reprezentaciju
j

jnxkjsbckhsbks

pre oko 1 godinu

Jedini tanak u glavi si ti buzdov.nu jedan...

OHZ

pre oko 1 godinu

Upravo tako sta radi Raduljica kada se poslednji put skinuo i seo na klupu makar bolje da je poslat u Partizan mozda bi mu Zeljko dao sansu iskoristio bi ga sigurno u utakmicama sada kad je Lesor suspendovan i ostali smo samo na Smailagicu.
n

ne pale se na top 8

pre oko 1 godinu

kad je docek ispred skupstine za sampione?
S

Srbadin

pre oko 1 godinu

Koji domaci bre ? Petrusev je bugarin
D

DrvoMama

pre oko 1 godinu

Svaka cast Najskuplji domaci igraci
D

Djole0806

pre oko 1 godinu

Zvezda, Srbija nikad Jugoslavija! Nek ste vi prvi u necemu, pa nek ide zivot. 😂 P. S. Ko moze da vam zabrani snove o top 14,jer top 8 je za pi... ce.
n

noleeeeerrrr

pre oko 1 godinu

Nakon sto su postali rekorderi po broju trazenih tajm-auta evo novog rekorda. Bravo
i

i rekorderi po

pre oko 1 godinu

uzastopnom plasmanu u top 17/18, 10 puta u 11 godina .
G

Gost999

pre oko 1 godinu

Interesantno da ovde nema Ostojinih botova, dok su na vestima o "kupovini" mesta u EL od Cibone ostavili po 300 komentara
H

Hm...

pre oko 1 godinu

Pa ako ćemo realno, mnogo je lakše praviti ekipu kada imaš pare, nego kada nemaš, onda je daj šta daš... Ali je sramota ne pojaviti se na terenu, i ako imaš duplo veći budžet. Zvezdi svaka čast za kup, borba do kraja za Aba ligu i KLS, a oni neka idu u top8, za to su novci ulagani...I neka guraju, Bože moj, samo nemoj da pričaju da nemaju veći budžet, itd...Ni sami ne veruju u TO! A navijači Zvezde su se zasitili te Evrolige, možda je i ne zaslužuju više...
b

boccc

pre oko 1 godinu

A kampaco je inace dosao da se bori za top15... i vildoza i nedovic... i reponja...
m

mix2005

pre oko 1 godinu

Tako je nemaš para pa se onda boriš za domaće trofeje. Kako su vam isprani mozgovi. Pa Kampaco ima platu kao 3 najskuplja igrača KKP. A Nedović i Vildoza kao ostatak ekipe.
D

Dusan123321

pre oko 1 godinu

Ovo je od iste vaznosti kao da kazemo alba je prva po broju igraca koji su nizi od 180cm
g

gunnersi

pre oko 1 godinu

Apsolutno nije. Ovo je pokazatelj ko najvise radi za dobrobit svoje zemlje od klubova u EL. Sta mi imamo od toga da npr. Zvezda osvoji EL, a u timu imaju 10 amerikanaca? Nasa kosarka nema nikakve koristi od toga, cak sta vise ima velike stete jer se zbog stranaca nasim momcima ne daje sansa da igraju, a samim tim i reprezentacija propada jer nemamo nove generacije igraca.
@

@gunnersi

pre oko 1 godinu

Ovo je takozvani damage control, mazanje ociju i nabedjivanje navijaca u nesto nepostojece. Zvezda niti je neki veliki radnik za srpsku kosarku, niti proizvodi, najbolje igrace Evrope. Samo nemoj da nabrajas maskotu NBA Marjanovica, Kalinu koji je otisao u reprezentaciju iz Radnickog, Vasu iz Bajerna (sto su bivali po jednu sezonu u czv), a pogotovo ne Stimca, Simonovica itd.. Ovo nije nacionalno takmicenje, a Zvezda bi imala trofej Evrope sa tih 10 Amera koje si rekao i dicio bi se time i redovno bi spominjao u diskusijama, smem da potpisem. Sto bi se reklo, otvori oci i ne nabedjuj se kako radi neko za srpsku kosarku, a toliki stranci prosli kroz Zvezdu da im se broj vise ne zna. Sto je i okej, jer to je klub. Imamo mi uvek dobre igrace za reprezentaciju i da ne igraju u CZV i Partizanu. Tako da, relax.
Г

Гостиварски

pre oko 1 godinu

Иако јако поштујем то што Звезда даје толико минута домаћим играчима, смета ми што је то јако науштрб резултата, а такође ти играчи нису неки млади таленти који су будућност српске кошарке него играчи који су довољно добри за игру у Звезди, а недовољно за искорак у каријери. Треба наћи баланс, рецимо Калина, Недовић, Петрушев уз Лазаревића, Добрића и Митровића и то је то, остало да се покрије играчима који могу да донесу резултат...
I

Ima jos

pre oko 1 godinu

A niko ne piše da je Zvezda ubedljivo prva u Evroligi po dužini pertli na patikama njenih igrača. Takođe su treći po veličini peskira i cetvrti po veličini obrva njenih igrača. I da, šampioni su evrolige po dužini noseva.
S

Sve u svemu

pre oko 1 godinu

Izmisljanje nebitnih i besmislenih podataka i “parametara”.
G

Gostbdjdnd

pre oko 1 godinu

Nemoj tako, vrlo bitan parametar, ima buducnosti za reprezentaciju, samo da oni stasaju.
J

Junker

pre oko 1 godinu

Totalni besmisao, kao i u fudbalu prica o strancima. Klub nije reprezentacija, ako treba mogu da igraju i sa 100% stranaca. Barselona i Real, najbolja evropska kosarkaska zemlja, koliko stranaca imaju godinama u nazad? Makabi, Fener, Oli, Pao tokom godina kada su bili sam vrh. Cak i u fudbalu, PSZ, Siti, Real, Barsa, nekad i bez domacih igraca ili sa svega 1-2 u startnoj postavi i niko ne postavlja pitanja.
M

Mladić

pre oko 1 godinu

Junker sokole, Svi ovi klubovi koje si nabrojao imaju uspehe sa stranim igračima,zato ih dovode i plaćaju. A Zvezda je dovela igrače koji su pretplaćeni a nemamo rezultate,14-to mesto druže.U tome je razlika,ne mešaj babe i žabe. Igraju za milione a ovi što gledaju rade za 500e mesečno.
k

klasika

pre oko 1 godinu

Naravno da legija stranaca I drzavni projekat igokea, ima para za najskuplje igrace, tu je jedina razlika...
C

Cipr

pre oko 1 godinu

Lider je i u broju nezasluzenih ucesca, izborenoh na terenu. Tri.
P

Pop Rcko

pre oko 1 godinu

Zato se i borite za 19-to mesto 😂. Ja bi jos povecao minutazu Lazarevicu. I Radulja je zapostavljen.
z

zauzeto ime

pre oko 1 godinu

ovako zvezda godinama igra EL (rekreativno, turistički), i vadi neke rekorde po čemu su najbolji .... rezultati su nebitni, važno je učestvovati
A

Asprilja

pre oko 1 godinu

Kakva je korist od propalih domaćih igrača koji imaju skoro ili preko 30 godina, tipa Zagorac i onaj karatista Lazarević? U Partizanu su to na vreme bar shvatili i oterali sve takve, mada još imaju Anđušića. Pa ne može jedna Srbija sa 6-7 miliona ljudi da proizvede toliko kvalitetnih igrača a da pritom svi najbolji igrači ne igraju u Srbiji već u nba ili bogatim evropskim klubovima. Bolje platiti nekog Nanelija da ti bude 6 igrač nego Lazića, Stefana Markovića i Lazarevića. Što je najgori i ovi domaći igrači koji su tu igraju za novac koji nigde drugo ne bi dobili.
M

Mr.

pre oko 1 godinu

Svaka cast. Veliko dostugnuce... zato je i dosao kampaco?
M

Mop

pre oko 1 godinu

Zvezda treba da pusti Baskoniju, Valensiju i Fener, A partizan gubi naredne 4 utakmice Olimpijakos, Real, Barsa, Monako. Ćao top 8 NEMA. Podrška za Čovića u inat dušmanima.
1

1112

pre oko 1 godinu

Decko, vi ne mozete da pobedite te ekipe, jer su klasa za vas, a to pustanje kaci macku o rep.
h

hahhaahahah

pre oko 1 godinu

A vi ste sila pa odlucujete hocete li pustiti nekoga ili ne? legendo, 15i ste na tabeli opet, a imate najskuplju spoljnu liniju u celoj Evropi i najskupljeg pleja u Evropi...
g

gunnersi

pre oko 1 godinu

@1121 Bas su klasa. Dobili smo tu Valensiju u gostima, a vas su dva puta preslisali s pola gasa.
Д

Дадо Нк

pre oko 1 godinu

Опет се враћамо домаћим играчима кад је сезона у расулу.Видјели смо домаћу петорку у 4 четвртини у дербију,сви су бре за репрезентацију како су одиграли 🤣🤣🤣🤣
G

Gost135

pre oko 1 godinu

Koga će to da zanima za 2 godine? Nikoga. E sad da se nešto uradi i postigne sa tim domaćim igračima kao naprimer Žalgiris to bi već bilo nešto, a ovako nema smisla i suludo je ispominjati.
M

Milojko Arsenić

pre oko 1 godinu

Ako zbog ovog nisu zaslužili makar top 8 prvi put u istoriji kluba onda stvarno...
J

Joksa1986

pre oko 1 godinu

Za tvoju inf. Zvezda je vec igrala Top 8 EL i to protiv CSKA iz Moskve kad je tvoj klub tovario u trecerazrednom evropskom kupu Slavice Cukteras(Ligi nekadasnjih sampiona) :) :) :)
D

DDF

pre oko 1 godinu

Sem Nedovica nijedan domaci igrac nije dorastao igranja EL,vecina njih i drugog takmicenja pod ULEB-om EK
G

Grobari to smo mi

pre oko 1 godinu

Dajte im f8 zbog ovog uspeha
S

Sky888

pre oko 1 godinu

Dje ti kup? Dje ti titula? Ahahaha cirkuzanti
U

Ups

pre oko 1 godinu

Šta je globtrotersi ništa od titula.
K

KK snitcers

pre oko 1 godinu

alo pobegulje, koliko je kitula osvojio zoc zadnje dve god ahhahahahhah
G

Gostuzhk

pre oko 1 godinu

Ništa, izbacite nas onda... Zvezdi doživotna licenca zbog ovog dostignuća

simicsvetozar8@gmail.com

pre oko 1 godinu

Dokaz da ne mozes Bog zna sta uraditi u EL sa domacim igracima...pa svaka ekipa bar 5/6 stranaca,ako ne i vise.
S

Sky888

pre oko 1 godinu

A Zalgiris?
S

Sky888

pre oko 1 godinu

I Žalgiris ima šestoricu stranaca. Ajzea Tejlor, Kinan Evans, Tajler Kavano, Akile Polonara, Kevarius Hejs i Ronald Šmic.
V

Vuk miskovic

pre oko 1 godinu

Da se igra od pozadi bila bi 4
G

Goss

pre oko 1 godinu

Ajmo sad pranje svasta ćete još izmisliti samo da nije kanal
T

Top9

pre oko 1 godinu

Kako to sad 13? Pa zar ne igraju Vrabac, Djoko Šalić, Andrić, Strahinja Milošević, Tanaskovic i ostali Final8TopScoreri?
G

Gosttt5

pre oko 1 godinu

Najskuplji budzet u Evroligi, legija najskupljih stranaca....
M

MNM

pre oko 1 godinu

Zvezda Srbija!!
G

Gost677

pre oko 1 godinu

legija stranaca.....