Zvezda želi Vilijamsa kao zamenu za Noka

Vreme čitanja: 2min | ned. 06.09.20. | 20:31

Bivši centar Budućnosti prva opcija crveno-belih

Crvena zvezda je neočekivano zapala u problem na centarskoj poziciji. Kamerunac Lendri Noko koji je došao kao pojačanje iz Albe pre dva meseca nije prošao lekarske preglede zbog problema sa srčanom manom, pa njegov ugovor nije aktiviran.

Zvezda je tako prinuđena da hitno traži zamenu i detektovala je prvu metu. Sport Klub javlja da su crveno-beli kao zamenu za Noka identifikovali američkog centra Devina Vilijamsa koji je prošle sezone igrao za turski Tofaš.

Izabrane vesti

Američki centar star 26 godina i visok 206 centimetara nije nepoznat ovdašnjoj košarkaškoj javnosti. Na sredini pretprošle sezone je potpisao za podgoričku Budućnosti kao veliko pojačanje posle sjajnog prvog dela sezone u Bujukčemedžeu gde je bio prvi skakač i četvrti strelac turske lige.

U Podgorici je najavljen kao igrač koji bi trebalo da pravi razliku u drugom delu sezone, ali je razočarao. odigrao je samo četiri utakmice na kojima je proseku boravio na parketu 6,8 minuta i postizao četiri poena uz 1,5 skok. Tri od pomenute četiri utakmice je odigrao upravo u onoj finalnoj seriji protiv Zvezde.

Posle odlaska iz Budućnosti, u turskom Tofašu je opet rehabilitovao karijeru, gledali smo ga u utakmicama protiv partizana u Evrokupu i ostavio je sjajan utisak u tom takmičenju. Sa 15,3 poena i 7,8 skokova po mečlu je bio najbolji igrač Tofaša u Top 16 fazi Evrokupa, pa je došao i na radar Partizana. Pre dva i po meseca se pominjalo da je Vilijams želja Partizana sa kojim je navodno pregovarao, ali na kraju se ništa nije desilo.

Sada je želja Crvene zvezde. 


tagovi

Devin VilijamsLendri Noko

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara