(©MN Press)
(©MN Press)

Zvezdan Mitrović uz crno-bele: Kada se veruje najvećem treneru, sve dođe na svoje

Vreme čitanja: 2min | uto. 02.05.23. | 10:12

“Partizan vidim na fajnal foru”, kaže crnogorski stručnjak

Oči cele košarkaške, pa i sportske Evrope biće večeras usmerene ka Beogradu. Partizan Mozzart Bet i Real Madrid će igrati u Areni treći meč četvrtfinala Evrolige, a crno-beli bi sa pobedom obezbedili prolaz na Fajnal for, što je rezultat koji je malo ko očekivao na početku sezone.

Iako će srpski klub biti debelo oslabljen neigranjem Kevina Pantera i Matijasa Lesora, crnogorski trener Zvezdan Mitrović očekuje da će Partizan Mozzart Bet izboriti plasman na F4 u Kanuasu.

Izabrane vesti

Vidim Partizan na fajnal foru. Očekujem pobedu u Areni, da li na trećoj ili četvrtoj utakmici. Biće teško Lesora i Pantera, važnih igrača, ali očekujem da se Partizan plasira na fajnal for”, kaže Mitrović za podgoričke Vijesti.

Priznaje nekadašnji trener Monaka da nije očekivao dva brejka crno-belih u Madridu.

“Očekivao sam borbene utakmice, možda jedan brejk, ali dve pobede teško. Partizan je zasluženo pobedio oba puta, u mnogo boljoj je formi, bolje igra na svim pozicijama i zasluženo je došao u Beograd sa dva trijumfa”.

Kontinuitet i mir u klubu, poverenje u trenera, to je ono što je dovelo Partizan nadomak F4 u Kaunasu, ističe Mitrović.

“To je proces koji je trajao od prošle sezone. Prošla nije bila baš uspešna, onda početak ove je bio loš. Ali, ono što je vrlo važno i što uvek volim da pomenem – to je Željko Obradović, trener koji pravi posao i rezultate. Sami znate kakav je početak sezone bio, šta su mediji pisali, onako žestoko. Mežutim, kada se veruje pravo, najvećem stručnjaku, sve dođe na svoje. Partizan je uhvatio ritam, igrači su posle perioda upoznavanja i sazrevanja dominirali u drugom delu sezone. Tu se vidi Obradovićev pečat, strpljenje i normalna reakcija uprave, da ne napravi ishitrene poteze. Željko potvrđuje da je bez sumnje najbolji trener na ovim prostorima”, podvlači Zvezdan Mitrović.


tagovi

KK PartizanZvezdan MitrovićEvroligaKK Real Madrid

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara