Nikola Jokić (©AFP)
Nikola Jokić (©AFP)

Agonija u Denveru, Jokić van terena i četvrti uzastopni meč

Vreme čitanja: 1min | sub. 27.11.21. | 01:46

Veliki problemi za Majka Melouna

Nastavljaju se problemi za Denver. Najbolji igrač Nagetsa, Nikola Jokić, propustiće i večerašnji meč protiv Milvokija, zbog povrede ručnog zgloba desne ruke, zvanično je objavljeno iz kluba.

Ovo će biti četvrta uzastopna propuštena utakmica srpskog centra u NBA ligi, a u Denveru se nadaju da bi mogao da se vrati na teren u ponedeljak protiv Majamija. Još uvek zvanični MVP NBA lige, svoj poslednji meč odigrao je protiv Filadelfije (89:103), kada je za 36 minuta na parketu ubacio 30 poena i imao 10 skokova i sedam asistencija.

Izabrane vesti

Denver se u ovom trenutku nalazi u ozbiljnoj rezultatskoj krizi, vezao je pet poraza i sa skokor 9-9 nalazi se tek na osmom mestu Zapadne konferencije. Majk Meloun se suočava sa ozbiljnim problemima, pošto već duži vremenski period, zbog povrede kolena, ne računa na Džamala Marija, odnosno Majkla Portera, koji ima povredu leđa. U međuvremenu prednje ukrštene ligamente pokidao Pi Džej Dozir, a zbog povrede je bio odsutan i mladi Nešon Hiland.

Usled velikog broja povreda povećanu minutažu i dalje će dobijati Džamajkl Grin i Džef Grin, ali je veliko pitanje da li će Nagetsi biti u stanju da prekinu crnu seriju.

Jokić je i ove sezone ubedvljivo najvažniji igrač Nagetsa, što potvrđuje i njegova fantastična statistika. Na 14 odigranih mečeva u ovoj sezoni srpski centar je prosečno postizao 26,4 poena i imao 13,6 skokova, odnosno 6,4 asistencije po meču.


tagovi

Nikola Jokić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara