Alen Smailagić (©Star Sport)
Alen Smailagić (©Star Sport)

Avramović kreće da radi sa loptom, Smailagić od ponedeljka na treningu

Vreme čitanja: 1min | ned. 04.12.22. | 21:29

"Koprivica još nije ni blizu povratka", kaže Željko Obradović

Laknulo je svima u redovima Partizan Mozzart Beta posle više nego ubedljive pobede u regionalnom derbiju protiv Budućnosti (106:77), pa se istorijski okršaj sa Crvenom zvezdom u Evroligi dočekuje u mnogo boljoj atmosferi jer je prekinuta serija od četiri poraza u svim takmičenjima.

Uz pobedu crno-belih, dobre vesti doneo je i Željko Obradović na konferenciji za novinare. Naime, Aleksa Avramović se polako približava momentu povratka na parket, dok će Alen Smailagić posle nekoliko dana odsustva ponovo biti na treninzima prvog tima.

Izabrane vesti

Podsetimo, on je posle večitog derbija imao visoku temperaturu zbog čega nije trenirao.

“Mislim da će Smailagić od ponedeljka početi da trenira, čak mislim da će Avramović da dobije dozvolu da počne da radi sa loptom. To ne znači još da će početi da radi sa timom, ali pratićemo kako će da se oseća, pa ćemo videti koliko mu vremena treba. On će sam da odredi koliko mu vremena treba jer nije lako odrediti drugačije. On je poslednji meč odigrao praktično u junu“, rekao je Obradović i dodao:

“Balša još nije spreman, on radi neke stvari što se tiče kondicije, kao i neke stvari sa loptom, ali nije još ni blizu da se priključi radu sa timom“.

Partizan Mozzart Bet naredni meč igra u četvrtak od 20.30, kada će gost Štark Arene biti Crvena zvezda u prvom evropskom večitom derbiju.



tagovi

Željko ObradovićAleksa AvramovićAlen SmailagićBalša KoprivicaKK PartizanPartizan Mozzart Bet

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara