Avramović: Ne igramo da bismo se zezali...

Vreme čitanja: 1min | pet. 14.04.23. | 23:43

"Ovako se gradi karakter ekipe"

Iskusni plejmejker Aleksa Avramović (28) još jednom je imao važnu ulogu u trijumfu Partizana. Za 17 minuta na parketu Čačanin je ubacio 14 poena, podelio tri asistencije i ukrao dve lopte. Neposredno posle meča kazao je crno-beli idu motivisani da makar jednom slave u Madridu, ali da pre toga mora da se obavi veliki posao u regionalnom takmičenju.

"Pre svega hvala publici na svemu od početka do kraja ligaškog dela takmičenja. U ovom momentu ne mogu da razmišljam o Realu, jer pre toga čekaju nas dve veoma važne utakmice protiv Zadra i Budućnosti, gde možemo da osiguramo domaći teren u završnici ABA lige".

Izabrane vesti

Ipak, nije bilo lako odoleti. Nije mala stvar plasirati se među osam nakon dugog odsustva iz elitnog takmičenja.

"Idemo u Madrid da se nadigravamo, da uživamo u košarci i da damo maksimum. Pokušaćemo da izvučemo makar jednu pobedu tamo, možda i dve... Znamo kakva su ekipa, godinama igraju fajnal for, krem su evropske i svetske košarke. Uvek imaju sjajne igrače".

Mnogi su očekivali lagan posao protiv Panatinaikosa...

"Došli su rasterećeni i maksimalno motivisani. Nije nam bilo lako, pravili su nam mnogo problema. Ovako se gradi karakter ekipe, nikad se ne predajemo. Ne igramo da bismo se zezali, nego maksimalno odgovorno i profesionalno. To smo pokazali još jednom. Bili bismo šesti i da smo izgubili, ali ovako je lepše", zaključio je Avramović.


tagovi

Aleksa AvramovićEvroliga

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara