Bogdan Tanjević (©MN Press)
Bogdan Tanjević (©MN Press)

Bogdan Tanjević: Sramota Kraljevskog kluba, Željko nas podsetio da je najbolji

Vreme čitanja: 1min | pet. 28.04.23. | 11:56

"Realovci ne znaju da gube sa dostojanstvom", napisao je proslavljeni stručnjak na društvenim mrežama

Treće poluvreme druge utakmice plej-of serije Evrolige između Partizan Mozzart Beta i Real Madrida još traje. Čeka se presuda iz elitnog takmičenja povodom nezapamćenih incidenata koji su izbili u završnici susreta, kada je Serhio Ljulj zapalio vatru podmuklim udarcem nad Kevinom Panterom. Usledio je haos koji dosad nije viđen na evroligaškim terenima, a utisci se i dalje sabiraju.

Poznate ličnosti iz sveta košarke oglašavaju se mahom putem društvenih mreža, pa je tako svoj komentar na sinoćnja dešavanja u Madridu dao i legendarni Bogdan Tanjević.

Izabrane vesti

"Ne maltretira (Real, prim. aut)... IZMALTRETIRAO... A Realovci ne znaju da gube sa dostojanstvom (kao da im sudije nisu dale šansu, pustivši ih da tuku, najmanje 7 minuta u 3/4). Šteta završetka, na sramotu kraljevskog kluba", napisao je Tanjević.

Prokomentarisao je i rezultate koje je Željko Obradović ostvario ove sezone sa crno-belima.

"Na kraju svega, posle dve velike pobede Partizana, treba reći da je Željko, kao i obično bio skroman, ubedljiv, na tri razna jezika, podsetio nas da je NAJBOLJI. Već decenijama... Kapa dole", zaključio je Bogdan Tanjević.


tagovi

KK PartizanPartizan Mozzart BetKK Real Madrid

Obaveštavaj me

KK Partizan
Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara