©Star Sport
©Star Sport

Ćaćo, Rudi i Ljulj pokazali kako se bori za Real Madrid

Vreme čitanja: 2min | sre. 10.05.23. | 23:53

"Veterani su nas vratili i pokazali nam pokazali put za Kaunas", rekao je Čus Mateo

Partizan nije uspeo da sačuva ogromnih +18 i domogne se već viđenog plasmana na Fajnal For Evrolige u Kaunasu, a za to su najviše bili odgovorni oni najiskusniji igrači Real Madrida koji su preokrenuli dešavanja na terenu u drugom poluvremenu.

Serhio Rodrigez, Rudi Fernandez i Serhio Ljulj su pokazali šta znači iskustvo u ovakvim mečevima, sačuvali su mirnoću svojoj ekipi onda kada je delovalo da je sve izgubljeno za domaći tim i onda je povukli ka velikom trijumfu.

Izabrane vesti

Silne pohvale za veterane u svojim reovima posle meča sipao je i šef struke Čus Mateo.

"Morali smo da verujemo i da se borimo. Vraćali smo se već iz ovakvih situacija i velikog minusa. Bilo je jako emotivno, ključno da se vratimo, sada smo jako uzbuđeni. Veterani su nas vratili, oni su pokazali kako se bori za Real Madrid: Ćaćo, Rudi i Ljulj su nam pokazali put za Kaunas. Otišli smo na Fajnal for jer se borimo neprestano od septembra sa mnogo stvari, od povreda, padova forme... Pobedili smo, sada ćemo uživati u ovom trenutku i proslaviti prolaz na Fajnal for", rekao je Mateo.

Real sada podiže svoje ambicije uoči F4.

"Izuzetna pobeda, znali smo koliko je ovo važno za klub kakav je Real Madrid. Sledeće nedelje čeka nas Fajnal for. Pokazali smo i dokazali kako se borimo svaki put za Real Madrid", poručio je Ćaćo Rodrigez.

Džanan Musa je bio najbolji igrač svoje ekipe u prvom poluvremenu i donekle uspevao da održi svoju ekipu u životu.

"Ne znam šta se promenilo. Ovo mi je prva sezona u Real Madridu, ovo od čega je napravljen ovaj klub, ovaj tim, to je nešto neverovatno. Vratili smo se iz minusa od 16 poena. Moram da čestitam Partizanu na pruženoj borbi, ali i svojim saigračima na ovom što smo postigli. Nisam dosad nikad video ovakve navijače Reala", rekao je Musa.


tagovi

Džanan MusaČus MateoRudi FernandezSerhio Ljulj

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara