Kevin Panter (©Starspot)
Kevin Panter (©Starspot)

Cela Evropa bi Kevina Pantera: U igri i Real, ne može preko 1.800.000

Vreme čitanja: 1min | pon. 26.06.23. | 12:51

Kraljevski klub bi i da vrati Fakunda Kampaca, da dovede igrača na poziciji četiri…

MVP finalne serije ABA lige i očekivano: hrpa ponuda na stolu menadžera Kevina Pantera. Amerikanac iz Partizan Mozzart Beta može da bira gde će da igra naredne sezone, a iako se šuška da je ipak najbliži Barseloni – sada se u igru uključio i Real.

Kraljevski klub se poslednjih dana rastao sa Najdželom Vilijams Gosom, Adamom Hangom, Petrom Kornelijem i Entonijem Rendolfom i na taj način oslobodio između 6.000.000 i 7.000.000 evra za novajlije.

Izabrane vesti

Međutim, kako prenosi As, to je bruto suma, a njen veći deo bi trebalo da namamu Fakunda Kampaca da se iz Crvene zvezde vrati u Madrid.

Da je Kampaco velika želja to se odavno zna, ali sada je u priči i Panter s tim da grčki mediji tvrde da Real ne može da Partizanovom kapitenu ponudi više od 1.800.000 evra neto. To je otprilike plata koju u Madridu ima Edi Tavares.

Panatinaikos je, podsetimo i to, navodno spreman da plati 1.600.000 evra. Ako i toliko, jer u pomenutih 6.000.000 do 7.000.000 evra Real treba da uklaviri Kampaca, Pantera, možda čak i nekoga na poziciji četiri…

Ali što se tiče Pantera, tu je situacija sasvim jasna, posle sjajne sezone u crno-belom dresu on može da zamisli želju i izabere gde će. Ostanak u Beogradu se naravno podrazumeva, mada je sasvim jasno da Partizan Mozzart Bet ne može da plati koliko pomenuti klubovi.



tagovi

Kevin Panter

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara