Teodosić (© MN Press)
Teodosić (© MN Press)

Definitivno: Teodosić vodi Srbiju na početku kvalifikacija za Mundobasket

Vreme čitanja: 1min | pon. 22.11.21. | 19:16

Svetislav Pešić računa na kapitena

Želja nikad nije bila sporna, okolnosti nekad nisu dozvolile, čak je bilo pitanje hoće li Miloš Teodosić biti na raspolaganju Svetislavu Pešiću na početku kvalifikacija za Prvenstvo sveta 2023, ali u ponedeljak veče je dilema razvejana. Na zadovoljstvo selektora i nacije, pošto kapiten stiže iz Bolonje.

Vest je u etar poslao upravo Pešić, napomenuvši da je najbolji košarkaš Virtusa prevazišao probleme privatne prirode i u situaciji je da igra za državni tim.

Izabrane vesti

Teodosić je u putu, dolazi na okupljanje. Imao je zdrastvenih problema u porodici, ali to je rešeno“, pojasnio je Pešić na okupljanju igrača za novembarski ciklus kvalifikacija i njegov povratnički debi posle 19 godina u ulozi glavnokomandujućeg.

Naša reprezentacija dočekuje Letoniju u četvrtak, a 29. novembra gostuje Belegiji, u Grupi A u kojoj je još Slovačka, s kojom će igrati u februaru.

Svi koji su pozvani su na treningu, sem ovih što igraju Evroligu. Svi rade, svima dajemo šansu. Da vidimo koliko mogu da pomognu ekipi“, dodao je Pešić.



tagovi

košarkaška reprezentacija SrbijeSvetislav PešićMiloš TeodosićKvalifikacije za Mundobasket 2023

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara