Foto: AFP
Foto: AFP

Denver podržava Jokićevu odluku oko Olimpijskih igara, ali brine zbog njegovog odmora i oporavka

Vreme čitanja: 2min | uto. 15.06.21. | 19:22

Videćemo kakav će biti epilog...

Od starta "mehura" 1. avgusta, Nikola Jokić je do sada odigrao 109 utakmica od 109 mogućih. Dakle, nije propustio nijednu. Bio je treći po najvećem broju provedenih minuta u Denveru - ukupno 2488.

Sve ovo Majk Singer, američki novinar koji prati Denver, stavlja kao argument Nagetsa koji su izrazili zabrinutost oko fizičkog stanja MVP lige, a sve u vezi sa njegovom mogućom odlukom da li će ili neće zaigrati za Srbiju.

Izabrane vesti

Podsećamo, kvalifikacioni turnir za Olimpijske igre trajaće od 29. juna, a ako Srbija izbori plasman u Tokio, mnogi bi voleli da vide i Jokića tamo.

"Nagetsi podržavaju odluku Nikole Jokića koja se tiče Olimpijskih igara, kakva god ona bila, ali ispoljavaju brige za njegov odmor i oporavak ovog leta“, napisao je na Tviteru Majk Singer, američki novinar koji prati Denver.

Podsećanja radi, Nikola Jokić je odmah posle eliminacije Denvera u polufinalu Zapadne konferencije rekao da još ne zna da li će igrati u Beogradu, što je i razumljivo, jer je najkorisniji igrač ligaškog dela NBA, od 1. avgusta prošle 2020. godine kada je nastavljena prošla sezona, dakle za nepunih deset i po meseci, odigrao čak 109 takmičarskih utakmica.

Ipak, kao što smo već pisali, Nikola bi trebalo da bude na listi putnika za Tokio, naravno ukoliko se Srbija kvalifikuje, u šta malo ko sumnja.


tagovi

Nikola Jokić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara