Dimitrijević i Madar ©VTB
Dimitrijević i Madar ©VTB

Dimitrijević posle 30 ubačenih poena Partizanu: Od malih nogu navijam za crno-bele! Ispunio mi se san kada sam upoznao Željka

Vreme čitanja: 2min | ned. 25.09.22. | 20:09

"Moj deda je partizanovac, moj otac takođe, koji je bivši igrač i sada trener. Bio sam u Areni, navijao sam za Partizan na mečevima Evrolige. Ovo je bila specijalna utakmica za mene", kaže odlični košarkaš

(Od izveštača Mozzart Sporta iz Moskve)

Za Partizan turnir u Moskvi je završen. Upisana je pobeda i dva poraza. Pokazale su utakmice protiv Lokomotive, Zenita i Uniksa da je potrebno još rada kako bi se postigla optimalna forma za početak takmičarske sezone. Posle poraza, niko u crno-belom taboru nije bio raspoložen, ali nisu baš svi Partizanovci na parketu bili nezadovoljni.

Izabrane vesti

U taboru Uniksa, Nenad Dimitrijević je postigao 30 poena, a onda Mozzart Sportu otkrio da je ovo bio specijalan meč za njega.

"Neću da krijem, za Partizan sam od malih nogu. Moj deda je partizanovac, moj otac takođe, koji je bivši igrač i sada trener. Bio sam u Areni, navijao sam za Partizan na mečevima Evrolige. Ovo je bila specijalna utakmica za mene", rekao je Dimitrijević.

Susret sa Obradovićem je bio poseban.

"Sa tatom sam uvek gledao Panatinaikos zbog Željka koga obožava moj tata. Kada sam upoznao Željka, ispunio mi se san. Poznajem nekoliko momaka iz Partizana, mislim da će napraviti dobre rezultate ove sezone. Iz sveg srca im želim titule".

Eksplozivni bek iz Skoplja je košarkašku karijeru gradio u Španiji. Igrao je za Huventud i Valensiju, ali sada se odlučio na odlazak u Rusiju na poziv Velimira Perasovića.

"Postoje razlike u ligama, ali polako, još uvek se prilagođavam. Potrebno mi je da budem strpljiv i da se koncentrišem na napredak, i individualni i naravno timski".

Broj poena protiv Partizana pokazuje da bi Dimitrijević mogao da bude novi lider Uniksa u izazovima u VTB ligi

"Očekujem to i od sebe, da pokažem na terenu da mogu da pomognem", završava Dimitrijević.


tagovi

Nenad Dimitrijević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara