Duško Ivanović (© Star Sport)
Duško Ivanović (© Star Sport)

Evroliga "odgovorila" Džejmsu i Boldvinu: Kada se sati intenzivnog treninga isplate...

Vreme čitanja: 2min | čet. 17.11.22. | 23:10

Igrači širom sveta su se javljali povodom Duška Ivanovića, novog trenera Crvene zvezde

Majk Džejms, bek Monaka i večiti bundžija, ali sa ove strane Atlantika (bio je tih k'o bubica dok je pokuašavao da se nametne Bruklin Netsima za NBA minimalac), propustio je priliku da ćuti kada su se pojavili natpisi u medijima da je prvi trening Duška Ivanovića u Crvenoj zvezdi trajao od 17 do 22 časa.

Izabrane vesti

"Izašao bih u 19.30 (časova)", napisao je Džejms na instagramu.

Slično je reagovao i Vejd Boldvin, prvotimac Makabija, koji je početkom prošle sezone sarađivao sa Ivanovićem.

"Dolazak u 11 sati, početak 12: trčanje X milja 30 minuta, teretana 30-40 minuta, timsko istezanje 15 minuta, početak dvočasovnog treninga, tretman i tuširanje 30-40 minuta. Dodajte to… Nije šala", napisao je Boldvin na tviteru uz emotikon koji označava smeh.

Koliku god reakciju izazvala oba komentara, dvojica Amerikanaca su na ovaj način pokazala pre svega nepoštovanje prema rivalu. Na kraju, pokušala su da se mešaju u unutrašnje pitanje drugog kluba...


Ipak, najviše komentarao izazvao je Nik Stauskas. Nekada pik Sakramento Kingsa, izjavio je da u Evropi ne igra više isključivo zbog Duška Ivanovića koji ga je trenirao u Baskoniji.

"Igrao sam za njega u Baskoniji i osećaj je bio kao da da sam u vojsci. Uzeo mi je svu zabavu iz košarke. Njegova ideologija je nazadna na taj način da, ako izgubiš, onda on smatra da se to dogodilo jer se nisi dovoljno trudio i zbog toga te kazni trčanjem sledećeg dana. On je jedini razlog zbog kojeg odbijam da ikad više igram u Evropi", napisao je Stauskas na Instagramu.

Stauskas doduše nije naveo detalj koji ga je obeležio u Baskoniji. Naime i dan danas se prepričava potez na meču protiv Real Madrida u samom završnici. Najbolje je sami da pogledate ako ste kojim slučajem zaboravili.

W.H.Y.???? pic.twitter.com/HXnQH2BOio

— Yannis Psarakis (@YPsar) February 4, 2020

Posle ovoga više nije bio član kluba iz Vitorije.

Odgovor, indirektan, ali mangupski, dobili su večeras od Evrolige.

"Kada se sati intenzivnog treninga isplate...", napisano je na tviter nalogu Evrolige, uz sliku Duška Ivanovića sa večerašnjeg susreta Crvene zvezde i Asvela.



tagovi

Duško IvanovićKK Crvena zvezdamajk džejms

Obaveštavaj me

Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara