Džejms Harden (©Reuters)
Džejms Harden (©Reuters)

Harden i Durent ponovo zajedno, Netsi sa “Bradom” prave veliku trojku?

Vreme čitanja: 2min | ned. 15.11.20. | 02:27

Tu je i Kajri Irving

Punih osam godina Džejms Harden je igrač Hjuston Roketsa, ali posle informacija koje nam donosi novinar Sport Ilustrated-a Farbod Esnašari, pitanje je da li će tako I ostati. Naime, Bruklin Netsi su započeli razgovore sa čelnicima Hjustona kako bi našli formulu za dovođenje prve brade NBA lige.

Američki medijisi su pisali o tome da će Harden ostati veran Roketsima u trenutku kada su se pojavili navodi da će Rasel Vestbruk napustiti tim, ali realnost bi mogla da bude drugačija. Na listi igrača koje bi Netsi uključili u akciju dovođenja jednog od najubojitijih strelaca lige I MVP-a iz 2018. nalaze se Spenser Dinvidi, Karis LeVert, Turijan Prins i Džeret Alen, naveo je Esnašari na svom tviter nalogu.

Izabrane vesti

Potencijalni odlazak Hardena značio bi raspad jednog tandema bivših igrača Oklahome, ali nastanak novog, pošto bi se u Bruklinu pridružio Kevinu Djurentu sa kojim je zajedno nastupao u Tanderu od 2009 – 2012. godine. U najavi bismo imali novu NBA veliku trojku, pošto je prošle godine u Barklajs centar takođe stigao i Kajri Irving.

Kajri zna kako je to biti NBA šampion (2016), Djurent ima dva prstena (2017, 2018), a nema sumnje da bi sa “Bradom” bili mеđu glavnim kandidatima za tron najkvalitetnije košarkaške lige na planeti.



tagovi

Džejms HardenBruklin NetsHjuston Rokets

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara