Jokić i Mari nedodirljivi, ostali neka se poređaju

Vreme čitanja: 2min | čet. 14.05.20. | 18:20

Denver razmišlja o prelaznom roku…

Denver Nagetsi će morati ovog leta da naprave neke velike odluke. Tokom prethodnih par godina, Denver je stekao reputaciju mladog tima koji može da promeni stanje u Zapadnoj konferenciji, kao i u čitavoj NBA ligi. Ove sezone su imali 43-22 pre pauze, što je bilo dovoljno za treće mesto u konferenciji, iza Los Anđeles Lejkersa i Los Anđeles Klipersa.

Bez obzira na to da li će se ova sezona nastaviti ili neće, Nagetsi bi trebalo da dođu u stanje da se bore za titulu u narednih nekoliko godina. Denver će, shodno tome, probati da što više pojača roster ovoga leta.

Izabrane vesti

Kako pišu američki mediji, dvojica nedodirljivih igrača Nagetsa su pod broj jedan Nikola Jokić, a pod broj dva Džamal Mari. Oni bi bili "blokovi" u izgradnji bilo koje franšize, pa je tako slučaj i sa Denverom u kom će ostati u dosežnoj budućnosti, piše Hoopshabit.com.

Uz njih bismo možda mogli da dodamo Gerija Herisa, ali on se ove sezone malo mučio i smanjio je plafon koji može da dosegne u ovoj franšizi.

Najveća odluka Denvera ticaće se Pola Milsapa. On je stigao u tim 2017. godine za masan ugovor, pa čak iako ostane za narednu sezonu, moraće da prihvati ulogu igrača sa klupe, a takav bi mu i bio ugovor.

Denver bi mogao ovog leta da se rastane sa trojicom igrača, a prema pisanju američkih medija glavni favoriti su Mejson Plamli, Noa Vonle i Tori Kreg.

Jasno je, Jokić je igrač franšize, a koga bi ovoga leta Denver mogao da dovede kako bi mu pomogao, to ćemo tek da vidimo.


FOTO: Reuters


tagovi

Nikola Jokić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara