Bruno Kaboklo (Screenshot - Youtube.com/@bcpartizantv)
Bruno Kaboklo (Screenshot - Youtube.com/@bcpartizantv)

Kaboklo poručio navijačima Partizana: Igram sa dosta energije i čvrsto, trudiću se da budem blizak sa Saldanjom

Vreme čitanja: 2min | sre. 08.11.23. | 13:32

"Prvi put sam u Beogradu i jedino što znam je da su Srbi veoma strastveni", dodao je novi centar crno-belih

Stigao je i taj centar. I to ne bilo koji. Partizan Mozzart Bet je potpisao dvogodišnju saradnju sa brazilskim reprezentativcem NBA pedigrea, Brunom Kaboklom. Košarkaš koji je minule sezone bio šampion nemačke sa Ulmom stigao je u Beograd i već odradio prvi trening sa novim saigračima, a prvi put se i obratio javnosti kao košarkaš crno-belih.

Izabrane vesti

"Partizan je veoma poseban. I pre nego što mi se otvorila prilika da dođem, video sam da je veliki klub. Sjajno je što mi se ukazala šansa. Čim sam došao u grad osetio sam ljubav i strast navijača. Ekipa me je odlično prihvatila, uzbuđen sam i počastvovan što sam ovde", rekao je u mikrofon klupske televizije.

Šta je znao o treneru i saigračima pre nego što je doneo odluku da im se pridruži?

"Otkako sam potpisao, veliki broj prijatelja mi je rekao da ću igrati za najboljeg trenera u Evropi. Što se tiče saigrača, neke sam već poznavao. Imamo odličnu ekipu i jedva čekam da počnem da igram".

Očekivanja su velika. Navijači u Kaboklu vide naslednika Matijasa Lesora, a Francuz je minule sezone bio ne samo jedan od najboljih centara, već i jedan od najkorisnijih igrača Evrolige.

"Siguran sam da će biti teško, ali daću sve od sebe i nadam se da ću moći da se prikažem u dobrom svetlu od samog starta, usmeriću sav fokus ka tome. Ne osećam pritisak. Zna koje su moje veštine, mogu da pomognem, tako da ću dati sve od sebe da budem što bolji u stvarima kojima sam dobar, da ostavim svoj trag od starta, pomognem u skokovima i da se oseti moje prisustvo u reketu".

Iako je prvi Brazilac u dresu KK Partizan, brojni su već branili boje fudbalskog kluba, a trenutno je i najbolji strelac Mozzart Bet Superlige Kaboklov zemljak iz crno-belih redova.

"Mateus Saldanja mi je prijatelj i baš mi je drago što sam tu sa još jednim Brazilcem. Trudiću se da budem blizak sa njim, mislim da će mi to prijati. Počastvovan sam što sam prvi Brazilac u košarkaškom klubu, to je veoma posebno".

Nikada ranije nije imao priliku da dođe u Srbiju, pa ga čeka lepo novo iskustvo.

"Prvi put sam u Beogradu i jedino što znam je da su Srbi veoma strastveni. Obišao sam grad, sjajan je i nadam se da ću i ja igrati sa mnogo strasti i snage. Daći sve što mogu da ponudim ovom klubu", zaključio je Bruno Kaboklo.



tagovi

KK PartizanPartizan Mozzart BetBruno Kaboklo

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara