©KK Partizan Mozzart Bet
©KK Partizan Mozzart Bet

Kaboklov agent o situaciji sa Venecijom: Loše sastavili ugovor, pa pretili smrću, ali FIBA je presudila

Vreme čitanja: 2min | uto. 07.11.23. | 20:22

"Vlasnik napravio veliku grešku, ugovor je bio loše napisan", stoji u saopštenju Hazan Sports agencije koja zastupa novog centra Partizan Mozzart Beta

Partizan Mozzart Bet je predstavio novo veliko pojačanje, potpisao dvogodišnji ugovor sa brazilskim reprezentativcem sa NBA pedigreom, Brunom Kaboklom.

Za Brazilca je vezana prava letnja saga, s ozbirom da je trebalo da nastupa za Veneciju, ali je na kraju odbio da se pridruži italijanskom klubu, pa išao na turneju po SAD sa izraelskim drugoligašem Makabi Rananom i na kraju završio u Partizanu.

Izabrane vesti

Hazan Sports agencija, na čelu sa predsednikom Danijelom Hazanom, koja je u međuvremenu počela da zastupa brazilskog reprezentativca, oglasila se zvaničnim saopštenjem nakon što su crno-beli predstavili Kabokla, kako bi razjasnila situaciju vezanu za Veneciju.

"Kada sam potpisao Bruna, pogledao sam dogovor koji je imao i shvatio da nije zvanično potpisan za Veneciju jer je parafirao samo preliminarlni, a ne i zvaničan ugovor. Rekao sam da postoji klauzula u preliminarnom dogovoru koja treba da se plati i to nije ispunjeno. U startu smo znali da može da ide u bilo kom trenutku. Vlasnik je napravio veliku grešku jer je ugovor koji su sastavili bio veoma loše napisan", stoji u saopštenju koje je agencija prosledila italijanskom Sportandu.

Bilo je i pretnji smrću.

"Koliko sam razumeo, on je hteo da se zaštiti jer ga čekaju izbori. Isprobali smo sve moguće stvari kako bi naplatili klauzulu, ali oni su samo želeli da upropaste moje ime i igračevo, smatrajući da će pritisak uticati na nas. Čak su slali i ljude da mi prete na društvenim mrežama da će me ubiti."

Kako je došlo do saradnje sa Makabi Rananom i kako je čitava situacija na kraju rešena?

"Kada se priključio NBA turneji, obratili su se svim mogućim stranama, uključujući i NBA kako bi ga sprečili da igra. Svima je bilo jasno da to ne mogu da urade i zato im se pridružio. Nisu nikada želeli igrača, nisu želeli isplatu klauzule, hteli su samo da ga povrede. FIBA je presudila u našu korist i on je sada u Partizanu", stoji u saopštenju.


tagovi

KK PartizanPartizan Mozzart BetBruno Kaboklo

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara