Košarkaši Crvene zvezde sa trenerom Vladimirom Jovanovićem (©KK Crvena zvezda)
Košarkaši Crvene zvezde sa trenerom Vladimirom Jovanovićem (©KK Crvena zvezda)

Košarkaši Zvezde bez Nedovića otputovali u Antaliju, već sutra igraju protiv Monaka

Vreme čitanja: 1min | uto. 13.09.22. | 15:18

"Rezultat zaista nije u prvom planu, već želimo da petodnevni boravak u Antaliji maksimalno iskoristimo. Osim utakmica koje će nam značiti, ovaj turnir iskoristićemo na najbolji mogući način, za uigravanje i poboljšanja. Ono što me posebno raduje je da su svi igrači zdravi i da ćemo osim Nedovića biti gotovo kompletni u Turskoj", rekao je trener crveno-belih Vladimir Jovanović

Košarkaši Crvene zvezde su otputovali u Tursku, gde će od 14-18. septembra učestvovati na izuzetno jakom pripremnom turniru koji počinje već sutra (uz prenos svih utakmica na TV Arena Sport). Prvi meč u Antaliji biće ujedno i prva evroligaška provera, jer se crveno-beli sastaju sa ekipom Monaka od 19 časova.

Drugi pripremni meč na turniru ekipu Crvene zvezde očekuje dva dana kasnije, a treći u nedelju 18.09.

Izabrane vesti

Podsetimo, Crvena zvezda je u prva dva meča zabeležila dve pobede na zatvorenim trening utakmicama u Beogradu - 92:57 protiv Dinamika i 92:64 protiv Kluža.

Ekipa je u međuvremenu svakodnevno trenirala dva puta dnevno u Beogradu, a ono što posebno raduje trenera Vladimira Jovanovića je činjenica da će na turniru u Turskoj imati na raspolaganju gotovo sve igrače (osim Nemanje Nedovića).

"Očekuje nas put i turnir u Antaliji, sigurno i tri dobre provere, počev od ekipe Monaka koja je Evroligaš. Rezultat zaista nije u prvom planu, već želimo da petodnevni boravak u Antaliji maksimalno iskoristimo. Osim utakmica koje će nam značiti, ovaj turnir iskoristićemo na najbolji mogući način, za uigravanje i poboljšanja. Ono što me posebno raduje je da su svi igrači zdravi i da ćemo osim Nedovića biti gotovo kompletni u Turskoj", rekao je Jovanović pred put u Tursku.

Nakon turnira u Antaliji, košarkaši Crvene zvezde učestvovaće i na turniru na Kipru (Nikozija) gde 23 i 24.septembra igrati protiv Peristerija i Olimpijakosa.


tagovi

KK Crvena zvezdaVladimir Jovanović

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara