Šejn Larkin i Vasa Micić (© Star Sport)
Šejn Larkin i Vasa Micić (© Star Sport)

Larkin: Uz Karmela Entonija, Vasa mi je najbolji saigrač! Kao braća smo

Vreme čitanja: 2min | sub. 21.05.22. | 22:14

Micićev saigrač je bio oduševljen posle još jednog veliko uspeha u dresu Efesa

Šejn i Vasa... tandem imena koji će odzvanjati u istorijskim knjigama Evrolige. Bekovski duo Anadolu Efesa ponovo je pokorio Evropu i ponovo su baš njih dvojica bili prve violine, nezaustavljive sile na parketu u srcu Beograda. Uradili su apsolutno sve što je bilo u njihovoj moći da donesu još jedan trofej klubu iz Istanbula. Na sve to Micić je ponovo proglašen za najkorisnijeg igrača turnira, a prvi u zagrljaj mu je pritrčao baš Šejn Larkin.

Izabrane vesti

"On mi je kao brat. Mnogo toga smo uspeli zajedno da uradimo, ponovo smo osvojili Evropu. Zaista neverovatan uspeh. Presrećan sam, zbog tima, zbog njega što je uspeo ovo u svom gradu i naravno zbog sebe".

Tokom karijere Larkin je imao mnoge košarkaške velikane kao saigrače. Iz NBA lige preko Evrolige, sad se Vasa našao u, kako Larkin kaže, probranom društvu.

"Imao sam stvarno mnoge kvalitetne saigrače, prave legende. Karmelo Entoni, mi prvi pada na pamet, ali Vasa je odmah tu. Neverovatan je", rekao je Efesov bek za Mozzart Sport koji je sa Entonijem igrao u Njujork Niksima u sezoni 2014/15.

Inostrane novinare je zanimlao da li se slaže sa konstatacijom da su njih dvojica najbolji tandem u Evropi.

"Nije to na meni da procenim, ako vi tako kažete, drago mi je. Ono što znam i što mogu da kažem, da smo nas dvojica šampioni Evrope i mislim da to dosta govori o našim kvalitetima".

Osvrnuo se Šejn i na sam finiš utakmice protiv Reala.

"Još moram da pogledam utakmicu, nisam ni siguran šta se sve dešavalo. Verujem da kada oni budu gledali snimak verovatno će razmišljati da su možda mogli da prave faul u samom finišu. Bio je težak meč, sa malo poena, ali i u takvim okolnostima smo pokazali karakter i šampionsko srce".

Ekipu Efesa čeka burno leto. Mnogi igrači će biti slobodni u odabiru novog kluba.

"Ne znam šta me čeka u budućnosti. Pre svega mi je cilj da budem srećan. Videću šta je sledeće. Uradili smo nešto specijalno ovde. Znam da dosta igrača imaju ugovore koji ističu, ali o tome sada nećemo da razmipljamo. Vreme je da proslavimo", zaključio je Larkin.


tagovi

Šejn LarkinVasilije MicićEvroligaAnadolu Efes

Obaveštavaj me

Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara