Ostoja Mijailović (© Star Sport)
Ostoja Mijailović (© Star Sport)

Mijailovićeva poruka navijačima: Scene iz prve i druge utakmice ne smeju da se dogode kada je Partizan domaćin

Vreme čitanja: 1min | uto. 31.05.22. | 09:52

Treća utakmica finalne serije ABA lige između crno-belih i Crvene zvezde zakazana je za sredu (20.30)

Posle dve utakmice finala ABA lige na kojima je Crvena zvezda upisala dve pobede pred svojim navijačima, u sredu će dvorana "Aleksandar Nikolić" biti ispunjenima navijačima Partizana. Crno-beli će pokušati da produže seriju, dok će crveno-beli imati prvu priliku da odbrane titulu regionalnog šampiona.

Uoči sutrašnjeg meča, predsednik kluba iz Humske, Ostoja Mijailović ima poruku za sve navijače koji će se naći na tribinama.

Izabrane vesti

"Dešavanja sa prve i druge utakmice finala, scene kojima nije mesto u sportu, ne smeju se dogoditi na utakmicama Partizana. Takvo ponašanje nije naš manir i nikakvi ispadi neodgovornih pojedinaca ne smeju da naruše sliku o vatrenoj ali dostojanstvenoj podršci navijača Partizana", naglasio je Mijailović i dodao: 

"Puna dvorana, glasna i srčana podrška koja dolikuje navijačima Partizana biće od velike pomoći našem mladom timu da dođe do pobede i produži finalnu seriju".

Partizan na svom sajtu apeluje na navijače da ranije dođu u dvoranu jer će kontrole na ulazima biti rigorozne. Ulazi u halu "Aleksandar Nikolić" biće otvoreni od 18.30.


tagovi

Ostoja MijailovićKK PartizanKK Crvena zvezda

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara