Miloš Teodosić (Star Sport)
Miloš Teodosić (Star Sport)

Mozzart Sport saznaje: Efes i CSKA hoće Teodosića

Vreme čitanja: 2min | pon. 14.06.21. | 20:22

Srpski plejmejker ima opciju da izađe iz ugovora sa Virtusom u slučaju ponude iz Evrolige

Miloš Teodosić je želja CSKA iz Moskve i Anadolu Efesa u ovom prelaznom roku, saznaje MOZZART Sport.

Sjajni plejmejker ima još godinu dana ugovora sa Virtusom iz Bolonje, ali u tom ugovoru postoji i klauzula da izađe iz njega ako dođe ponuda iz Evrolige. A teško da može atraktivnije od ovoga. Aktuelni prvak Evrope plus jedan od najjačih klubova Evrope koji je već godinama redovan učesnik fajnal-fora.

Izabrane vesti

„Miloš Teodosić ima u ugovoru izlaznu klauzulu za Evroligu. Ali mislim da mu je lepo u Bolonji i da bi mogao da završi karijeru ovde“, rekao je danas Virtusov direktor Luka Baraldi

Ipak, prema saznanjima MOZZART Sporta, interes dve sile evropske koašrke je snažan i sve je sada na Teodosiću.

CSKA je želeo da vrati popularnog Tea još pre dve godine kada je napustio Los Anđeles Kliperse ali je tada Virtusova ponuda bila bolja i konkretnija, Moskovaljni su nudili dvogodišnji, a Italijani trogodišnji ugovor. Teodosić se tada odlučio za zanimljiv projekat u Bolonji i već u drugoj sezoni kao MVP predvodio Virtus do fenomenlanog rezultata u finalu italijanskog plej-ofa protiv Olimpije (4:0) i titule čekane 20 godina u ’gradu košarke’. Podsetimo, Teodosić je od 2011. do 2017. nosio dres moskovskih Armejaca i bio njihova prva zvezda.

Sada je CSKA opet zagrizao Teodosića. Pogotovo što je u toku sezone ostao bez prve napadačke opcije u bekovskoj liniji Majka Džejmsa. Amerikanac je prešao u Bruklin i najverovatnije se neće vraćati u Moskvu.

Ipak, svoje razloge da angažuje Teodosića ima i aktuelni evropski prvak Anadolu Efes. Turski klub će teško zadržati obe svoje glavne uzdanice Šejna Larkina i Vasu Micića, pa već sada traži pojačanje na poziciji plejmejkera i želi da se dokopa Teodosića.

Teodosić je na potezu...


tagovi

Miloš TeodosićKK CSKA MoskvaAnadolu EfesVirtus Bolonja

Obaveštavaj me

Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara