Navijači Crvene zvezde (©MN Press)
Navijači Crvene zvezde (©MN Press)

Navijači Crvene zvezde će od petka moći da kupe karte za treću utakmicu finalne serije ABA lige

Vreme čitanja: 2min | čet. 15.06.23. | 13:49

Ulaznice će se prodavati isključivo na blagajni hale Aleksandar Nikolić

Počelo je veliko finale ABA lige između večitih rivala, Crvene zvezde i Partizan Mozzart Beta, a crno-beli pred drugi meč (20.00) vode sa 1-0 u seriji. S ozbirom da su u plej-of ušli sa prvog mesta na tabeli, imaju prednost domaćeg trenera, pa će i naredni meč igrati pred svojim navijačima u Štark Areni.

Treći i eventualni četvrti održaće se u dvorani Aleksandar Nikolić, pred ispunjenim tribinama pristalica crveno-belih, a klub je obavestio navijače da će prodaja karata za prvi susret u Pioniru (18. jun, 20.30) početi u petak, 16. juna, od 10.00, uz napomenu da će moći da se kupe samo na blagajni hale.

Izabrane vesti

"Crvena zvezda obaveštava sve Zvezdaše da prodaja karata za treću utakmicu finalne serije protiv Patizana koja se igra u nedelju, počinje u petak u 10 časova.

Treća utakmica serije na programu je u nedelju od 20.30 časova u hali Aleksandar Nikolić a organizator i domaćin utakmice je Crvena zvezda.

Podsećamo da na ovoj utakmici neće biti gostujućih navijača, niti će im biti dozvoljen ulazak u halu.

Karte za nedeljnu utakmicu mogu da se kupe uz sezonsku kartu KK Crvena zvezda (koje važe za ovu utakmicu kao i uvek) tako što vlasnik jedne sezonske karte može kupiti maksimalno dve dnevne.

Karte će se prodavati isključivo na blagajni hale Aleksandar Nikolić i to u petak od 10-18h, u subotu u istom terminu i ukoliko ostane karata u slobodnoj prodaji i na dan utakmice od 12 časova pa do početka meča u 20.30", stoji u saopštenju tima sa Malog Kalemegdana.

Cene pojedinačnih karata za nedeljnu utakmicu

TRIBINA A, B, C, D - 1.000 dinara

PARTER B, PARTER 4 - 2.000 dinara

VIP LOŽA - 4.000 dinara

PLAVA LOŽA - 3.000 dinara

BELA LOŽA - 2.500 dinara

POČASNO MESTO II RED - 12.000 dinara

POČASNO MESTO I RED PREMIJUM - 25.000 dinara

POČASNO MESTO II RED PREMIJUM - 12.000 dinara


tagovi

KK Crvena zvezda

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara