Nemanja Nedović (©Starsport)
Nemanja Nedović (©Starsport)

Nedović o atmosferi u Pioniru: Naježio sam se, apelovao bih na navijače da ne bacaju ništa na teren

Vreme čitanja: 2min | pon. 19.06.23. | 00:15

"Zviždi, navijaj, pevaj...", istakao je iskusni bek crveno-beli,

Nije gotovo u finalu plej-ofa ABA lige. Posle 2:0 za Partizan Mozzart Bet, četa Duška Ivanovića je bila otpisana, ali furiozom igrom u poslednoj četvrtini srušeni su crno-beli, pa je izborena četvrta utakmica, takođe pred navijačima Crvene zvezde za dva dana.

Nemanju Nedovića ne zavarava konačan rezultat, bilo je mnogo neizvesnije nego što semafor kaže.

Izabrane vesti

"Teška utakmca, baš teška za igranje. Mislim da rezultat ne prikazuje realnu sliku na terenu. Moglo je da bude na jednu loptu. Zahvaljujući Luki i one dve ludačke trojke uspeli smo da se odlepimo i da slavimo. Za dva dana nova utakmica, treba što pre ovo da zaboravimo i da se spremimo za novi duel“, rekao je Nedović.

Pohvalio je iskusni bek atmosferu u Pioniru.

Naježio sam se, bilo je odlična atmosfera. Apelovao bih na navijače da ne ubacuju ništa na teren, jer postoji mogućnost da se dvorana isprazni u narednom meču. Nema potrebe za tim, da se povredi protivnik. Zviždi, navijaj, pevaj, ali nemoj da ubacuješ ništa na teren“.

Utakmica u Pioniru je trajala dva i po sata, mnogo prekida.

Ova odlaganja nikom ne prijaju. Zagrevamo se, izađemo, onda se ohladimo, noge su nam kao lazanje. Nikome to ne ide u prilog. Nadamo se da ćemo uspeti da se oporavimo za naredni duel“.

Nedović je odrično odgovorio na pitanje da li je imao dodatni motiv posle pogrdnih prozivki Grobara na njegov račun u drugom meču.

Ne, ja sam uvek motivisan jer znam koliko mom klubu znači ova titula. Veliki je rivalitet između ova dva kluba, to je moja motivacija. Hoću da pokažem na terenu da sam bolji od protivnika“, zaključio je bek Zvezde.


tagovi

KK Crvena zvezdaKK PartizanABA ligaNemanja Nedović

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda
KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara