Željko Obradović (© Star Sport)
Željko Obradović (© Star Sport)

Obradović: Morali smo da odigramo skoro perfektnu utakmicu

Vreme čitanja: 1min | čet. 16.03.23. | 20:58

Trener Partizan Mozzart Beta ponosan na svoje igrače posle pobede nad Efesom u Istanbulu

Ni u momentu kada je na semaforu stajalo 23:6, Željko Obradović i njegovi izabranici nisu gubili nadu. Ratnički karakter Partizan Mozzart Beta je ponovo došao došao do izražaja. Na kraju veličanstvena pobeda crno-belih za nastavak napada na mesto koje vodi u plej-of.

Izabrane vesti

"Došli smo sa velikim respektom da igramo protiv tima koji je dvostruki šampion Evrope", rekao je Željko Obradović na konferenciji za medije, a potom dodao:

"Znali smo da moramo da odigramo skoro pa perfektnu utakmicu protiv ovakvog tima ako želimo pobedu".

Da li je bila baš perfektna nije ni toliko bitno, posebno kada nadoknadite 17 poena razlike

"Počeli smo, kako da se izrazim najbolje... lenjo. Protivnik je lako pogađao i vrlo lako su došli do 23:6. Posle toga smo se probudili i zaigrali. Igrali smo dobru utakmicu, veoma sam ponosan na svoju ekipu jer nije mala stvar pobgediti šampiona Evrope".

Evef je sa druge strane "počašćen" zvižducima od strane svojih navijača jer su sada ponovo na negativnom učinku i čeka i skoro pa nemoguća misija da se nađu među osam najboljih.

"Verujem da će Efes nastaviti da se bori, ako prođu u plejof uveren sam da nikome neće biti lako protiv njih. Čestitam treneru Atamanu i celoj ekipi Efesa na svemu što su radili", zaključio je Obradović.


tagovi

Željko ObradovićKK PartizanEvroliga

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara