Obradović posle trojke Nanelija: Izvukli smo se

Vreme čitanja: 1min | sub. 04.03.23. | 20:35

Trener Partizan Mozzart Beta izneo je svoje utiske posle trijumfa nad Splitom koji je došao posle trojke Džejmsa Nanelija u poslednjim sekundama susreta

Bio je Partizan Mozzart Bet na ivici poraza, ali Džejms Naneli je izvukao ekipi iz ponora trojkom za trijumf u prepunim Gripama protiv Splita. Posle meča Željko Obradović je česitao protivniku.

Izabrane vesti

"Zanimljiva utakmica u sjajnoj atmosferi. Hvala navijačima Splita na fenomenalnoj dobrodošlici kao i na aplauzima na kraju. Da je Split pobedio bilo bi zasluženo. Odigrali smo dobro aut sa strane, igrač je pogodio i to je to".

Vidljivo je bilo da crno-bela ekipa ima manjak energije.

"Evidentno je bilo da nismo od prvog minuta bili u utakmici. Umor iz Evrolige je odigrao svoju ulogu. Neverovatno je da imamo šest razlike i da primamo trojke, ali košarka je pokazala kakva je igra. Čestitam mojim igračima, izvukli smo se".

Klub iz Humske je ušao u ovaj meč posle pobede protiv Albe u četvrtak, a sada sledi put u Italiju na megdan protiv Virtus Bolonje i Olimpije Milano.

"Manje od 48 sati je prošlo, šta god mi radili i šta god pričali igračima, evidetno je da Split igra sjajno. Postavili su izvanrednu utakmicu, čestitam kolegi na tome. Na kraju je ispalo kako je ispalo", dodao je Obradović.





tagovi

Željko ObradovićDžejms NaneliKK Partizan

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara