Aleksandar Matović i Markus Pejdž (© Star sport)
Aleksandar Matović i Markus Pejdž (© Star sport)

Partizan na Mornar bez Zagorca i Mike, neizvestan Mozli

Vreme čitanja: 2min | pet. 19.03.21. | 11:41

„Barani su sjajan tim, u vrhu tabele, ali se nadam da ćemo iskoristiti priliku da pobedimo“, kaže Džoš Perkins

Sezona je gotova, a da još nije ni blizu kraja. Ispao je Partizan iz Evrokupa, poražen je u finalu Kupa Srbije, u ABA ligi je bliži donjem domu nego vrhu tabele, šanse za plej-of odavno je izgubio i jedino za šta igra jeste – čast.

Do okončanja osnovnog dela regionalnog takmičenja ostala su četiri kola, triput će Parni valjak biti domaćin, a najteži rival u preostalom delu lige mu je Mornar, lider na tabeli, koji u Beograd dolazi sa ciljem da potvrdi visoke ambicije.

Izabrane vesti

Plan crno-belih je da ih osujete.

Moramo da pružimo fajtersku utakmicu, sve vreme da budemo u kontaktu, da se borimo za svaku loptu i svaki skok. Da dođemo u situaciju da budemo čvršći od gostiju, kako bismo mogli da igramo. Nama je u ovom trenutku potrebna pobeda da se podignemo psihološki, kako bismo vratili ono što radimo na treningu. Očekujem dobru utakmicu“, predočio je Aleksandar Matović.

ABA LIGA, subota, 17 časova: (2,10) Partizan (14,00) Mornar (1,80)

Trener Partizana biranim rečima govorio je o protivniku koji je u seriji od četiri pobede, ali i koji je jedan od četiri poraza u ABA ligi pretrpeo baš od Beograđana, posle produžetka u Topolici.

„Mornar se bori za plej-of i svaka pobeda mu je bitna pred doigravanje. Barani ne žele da se zaustave, već da osvoje titulu. Imaju tim sastavljen od odličnih individualaca što je u ovom trenutku najteže braniti. Svaki igrač im je fantastičan šuter, dva visoka su fantastični na rol igri, a imaju plejmejkere koji kreiraju za sve njih“, dodao je Matović.

Prema rečima šefa stručnog štaba, za domaćina u subotu od 17 časova sigurno neće igrati Erik Mika i Rade Zagorac, dok će Vil Mozli biti podvrgnut dodatnim testovima kako bi se videlo može li ekipi da pomogne bar nekoliko minuta.

Mornar je sjajan tim, nalazi se u vrhu tabele, ali se nadam da ćemo iskoristiti priliku da pobedimo. Potrebna nam je pobeda. Imamo novog trenera, volimo ga i poštujemo. On želi da počnemo da pobeđujemo, sve radi u tom cilju. Moramo da se držimo kao tim i ozbiljno uđemo u sve naredne utakmice. Daćemo sve od sebe“, istakao je Džoš Perkins, plej Partizana.

-----------------------------------------------

PAŽNJA! PAŽNJA!

Ako imaš nalog na sajtu mozzartbet.com, proveri ga svakog ponedeljka jer možda te čeka sjajno bonus iznenađenje! Ne zaboravi, ponedeljak postaje tvoj srećan dan uz Happy Monday Bonus.


tagovi

ABA ligaKK PartizanAleksandar MatovićDžoš PerkinsRade ZagoracErik MikaVil Mozli

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara