Počela Željkova rekonstrukcija: Petorica otišla iz Partizana

Vreme čitanja: 1min | čet. 01.07.21. | 17:05

Pored Jarmaza otišao i Rašon Tomas

Veliki posao očekuje novog trenera Partizana Željka Obradovića, kao i sportskog direktora crno-belih Zorana Savića. Posle dolaska najboljeg evropskog trenera svih vremena, navijači crno-belih očekuju da tim iz Humske napravi respektabilan tim, i napadne sve trofeje u sledećoj godini, kao i plasman u Evroligu.

Za sada se samo šuška o grom pojačanjima, a dok spekulacije traju, Partizan je zvanično obavestio javnost da petorica košarkaša neće više nositi crno-beli dres.

Izabrane vesti

Partizan je postigao dogovor sa Rašonom Tomasom o prekidu saradnje. Američki krilni centar pružao je u protekle dve sezone solidne partije, bio uzdanica Andree Trinkijerija, ali novi stručni štab crno-belih nije ga video u planovima za narednu sezonu. Vrlo verovatno je na to uticala i visina njegovih godišnjih primanja.

Kao što je ranije najavljeno navijači Partizana neće više gledati u voljenom dresu Ognjena Jarmaza. Reprezentativnom plejmejkeru je istekao ugovor, nadređene je obavestio da želi da se okuša u Evroligi. On je navodno već postigao usmeni dogovor sa minhenskim Bajernom.

Ugovori su još istekli Nikoli Jankoviću, Eriku Miki i Džošu Perkinsu. Dvojica stranaca, odnosno američki plejmjeker koji je došao na zahtev bivšeg trenera Saše Filipovskog, kao i krilni centar Erik Mika, najblaže rečeno, nisu ispunili očekivianja.

„Klub se zahvaljuje Rašonu, Ognjenu, Nikoli, Eriku i Džošu na svemu što su prikazali u crno-belom dresu i želi im puno sreće u nastavku karijere“, stoji u saopštenju crno-belih.


tagovi

Rašon TomasErik MikaOgnjen JaramazNikola IvanovićŽeljko Obradović

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara