Saša Obradović na izlasku iz tunela Arene (©MN Press)
Saša Obradović na izlasku iz tunela Arene (©MN Press)

Poštovanje za zlatnog asa: Saša Obradović dočekan aplauzom cele Arene

Vreme čitanja: 1min | čet. 05.01.23. | 20:45

Publika ukazala poštovanje za nekadašnjeg reprezentativca Jugoslavije i učenika Željka Obradovića

Navijačke prepirke i "peckanja" navijača dva beogradska velikana odavno su deo folkora, ali postoji i granica preko koje se ne ide.

Tako je uoči susreta između Partizan Mozzart Beta i Monaka kompletna Beogradska arena aplauzom dočekala Sašu Obradovića.

Izabrane vesti

Iako se radi o jednom od najboljih košarkaša u istoriji Crvene zvezde i bivšem treneru crveno-belih, pune tribine priredile su topao doček za čoveka koji je u dresu reprezentacije Jugoslavije osvojio šest medalja sa velikih takmičenja, od toga četiri zlatne i bio neizostavni deo čuvene generacije iz devedesetih godina prošlog veka.

Ne pamti se da je jedan bivši igrač i trener Crvene zvezde dočekan ovako na meču Partizan Mozzart Beta. Saša Obradović je takođe bio jedan od učenika Željka Obradovića tokom reprezentativne karijere, a jedan o drugom su uoči večerašnjeg susreta govorili isključivo u superlativu.

“Izuzetna mi je čast što ću moći da se takmičim protiv najboljeg svih vremena i trenera čije će poduhvate kroz karijeru teško ko dostići“, izjavio je Saša Obradović u intervjuu za Mozzart Sport.

Uzajamno poštovanje dvojica stručnjaka pokazali su i tokom pozdrava dve ekipe.


tagovi

Saša ObradovićKK MonakoEvroliga

Obaveštavaj me

Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara