Luka Vildoza u razgovoru s novinarom Mozzart Sporta Nikolom Miloradovićem (©Mozzart Sport)
Luka Vildoza u razgovoru s novinarom Mozzart Sporta Nikolom Miloradovićem (©Mozzart Sport)

Prvi utisci Luke Vildoze: Znam gde sam došao, Zvezda je veliki klub

Vreme čitanja: 1min | pon. 17.10.22. | 00:19

"Došao sam da pokažem da znam da igram košarku“, rekao je prvi Argentinac u istoriju crveno-belih

Prvi Argentinac u istoriji Crvene zvezde Luka Vildoza sleteo je u Beograd. Iako je bio umoran od napornog puta sa osmehom je udahnuo beogradski vazduh.

Izabrane vesti

"Srećan sam i uzbuđen što sam ovde. Došao sam da pokažem da znam da igram košarku. Znam gde sam došao, Zvezda je veliki klub", rekao je Vildoza za Mozzart Sport.

On će u ponedeljak u prepodnevnim časovima obaviti uobičajene lekarske preglede, a posle toga ce se upoznati sa novim saigračima i stručnim štabom.

Argentinski plejmejker se prethodno razišao sa Milvoki Baksima. Sa crveno-belima je potpisao dvogodišnji ugovor. Za NBA šampiona iz 2021. debitovao je u plej-of seriji protiv Čikago Bulsa. Početkom leta ga je Milvoki otpustio, a onda ga potpisao nekoliko dana kasnije. Na kraju nije uspeo da se izbori za novi NBA ugovor zbog čega je odlučio da se vrati u Evropu i potpiše za Crvenu zvezdu. Pored šampiona Jadranske lige, Vildoza je navodno bio u pregovorima sa Makabijem iz Tel Aviva, ali je on izabrao ponudu iz Beograda.

21.00: (1,20) FMP (19,00) Split (5,00)

Kao reprezentativac Argentine osvojio je srebrnu medalju na Mundobasketu u Kini 2019. gde je bio jedan od ključnih igrača. Sa Baskonijom je 2020. godine bio šampion ACB lige.

---------

Možeš li ti da budeš današnji pobednik i osvojiš put u Katar na Svetsko prvenstvo?

---------------


 


tagovi

KK Crvena zvezdaLuka VildozaABA ligaEvroliga

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara