©KK Crvena zvezda
©KK Crvena zvezda

Prvo košarkaški, pa fudbalski spektakl u Pioniru: Zvezda posle Makabija obezbedila prenos utakmice Srbija - Brazil

Vreme čitanja: 2min | uto. 22.11.22. | 16:20

U dvorani će biti postavljena dva velika video bima koji će odmah po završetku utakmice biti stacionirani ispred tribine C i D, i VIP lože i plave lože

Ekipa Crvene zvezde se sredu u vraća u Beograd, posle večerašnjeg gostovanja Albi u Berlinu (20.00), a već u četvrtak očekuje je i utakmica 10. kola Evrolige sa Makabijem.Taj meč igraće se od 17.30 časova u hali "Aleksandar Nikolić", a karte za ovu utakmicu su puštene u prodaju po standardnim cenama cenama, napominju iz kluba.

Četvrtak je i dan kada fudbalska reprezentacija Srbije igra svoj uvodni meč na Svetskom prvenstvu u Kataru i to protiv selekcije Brazila. Ta utakmica je zakazana za 20.00. Upravo zbog premijernog susreta Orlova na Mundijalu, KK Crvena zvezda je promenio termin odigravanja svoje utakmice u četvrtak, a obezbedio i prenos meča za sve koji ne žele da propuste ni sekund fudbala i start naših fudbalera u Kataru.

Izabrane vesti

"Za sve koji žele da prate fudbal sa tribina hale Aleksandar Nikolić, KK Crvena zvezda pripremio je dva velika video bima koji će odmah po završetku utakmice biti postavljeni ispred tribine C i D, i VIP lože i plave lože", stoji u saopštenju kluba sa Malog Kalemegdana.

Osim velikih video bimova, klub je u saradnji sa „Kafeterijom“ obezbedio i postavljenje punkta (između tribine C i D) gde će svi koji to žele moći po povoljnim cenama da kupe hranu i osveženje (kafe i bezalkoholna pića).

Karte za utakmicu Crvena zvezda – Makabi prodavaće se u na dan utakmice na blagajnama hale Aleksandar Nikolić od 11 časova.

"Dođite da pobedimo Makabi, a onda da zajedno bodrimo naše fudbalere uz pravu navijačku atmosferu", poručuju iz Zvezde.



tagovi

KK Crvena zvezdaKK Makabi Tel Avivfudbalska reprezentacija SrbijeKatar2022

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara