Dejan Radonjić s igračima (©KSS)
Dejan Radonjić s igračima (©KSS)

Radonjić posle desetog pehara u Zvezdi: Bolji smo od rivala, srećan sam zbog igrača

Vreme čitanja: 2min | ned. 14.02.21. | 23:13

"Nadam se sada da će se u nekom narednom periodu oporaviti igrači kako bi nas bilo više na treninzima i utakmicama", kaže trofejni stručnjak

Crvena zvezda sa Dejanom Radonjićem zna samo za uspeh! Jubilarni deseti trofej osvojili su zajedno Crvena zvezda i Radonjić, četvrti u Kupu Radivoja Koraća.

NBA LIGA: (2,25) Sakramento (12,5) Memfis (1,80)

Izabrane vesti

Nije bilo lako, velikih zdravstvenih problema zbog virusa korona imali su crveno-beli uoči puta u Novi Sad, ali su uspeli da izađu na kraj sa svim problemima i nadigraju konkurenciju, te se okite lovorikama koje će doći kao veliki impuls samopouzdanja za finiš ligaškog dela Jadranske lige.

"Čestitke svima s moje strane. Klubu, igračima, stručnom štabu, najviše zbog načina na koji smo osvojili trofej. Mnogo se pričalo o tome u kakvoj smo situaciji bili pre turnira, ali odigrali smo tri utakmice u kojima smo bili bolji od rivala. Večeras nije bilo tako dobro u prvom delu, dosta grešaka, bez koncentracije. Mega je talentovana i konkretna, što pokazuje iz meča u meč. Odigrali smo u odbrani jako dobro, pametno u napadu i tako kontrolišemo rezultat i slavimo", kratko je Radonjić sumirao utiske posle utakmice.

Kako sam kaže, Zvezda je pokazala da je tokom prethodna četiri dana bila bolja od konkurencije.

"Bili smo zadovoljni da možemo uopšte da igramo, sada smo najzadovoljniji što smo osvojili pehar. Drago mi je zbog tri pobede. Nadam se sada da će se u nekom narednom periodu oporaviti igrači kako bi nas bilo više na treninzima i utakmicama. Ovi momci su dali sve od sebe ovih dana".

Za Crvenu zvezdu nema mnogo slavlja, pošto već u utorak dolazi Borac, a tri dana kasnije i Zenit.

"Sada već moramo da se prebacimo mislima na naredni meč, jer nam u utorak dolazi Borac koji je jako nezgodan protivnik".



tagovi

Kup Radivoja KoraćaKup Radivoja Koraća 2021.Dejan RadonjićKK Crvena zvezda

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara