Foto: Star Sport
Foto: Star Sport

Saša Obradović: Nemam objašnjenje

Vreme čitanja: 1min | pet. 19.05.23. | 19:42

Trener Monaka nije mogao da objasni pad njegovog tima protiv Olimpijakosa u polufinalu Evrolige

Iako Monako može da bude zadovoljan istorijskom sezonom u kojoj su prvi put izborili plasman na završni turnir Evrolige, ostaće upamćena katastrofalna treća deonica u kojoj su ubacili samo dva poena protiv Olimpijakosa. Grci su to iskorisili da na kraju dođu do ubedljive pobede i plasmana u finale Evrolige.

Posle utakmice, očekivano, trener Monaka, Saša Obradović nije imao odgovor na ono šta se dogodilo tokom treće četvrtine.

Izabrane vesti

Nemam objašnjenje za ono što se dešavalo u trećoj deonici. Olimpijakos jeste pojačao stepen agresivnosti, a mi smo delovali uplašeno. Ne znam da objasnim šta se desilo. Možda je u pitanju neiskustvo, jer smo mi prvi put na finalnom turniru, a Olimpijakos je već osvajao trofeje u elitnom takmičenju”, naglasio je trener Monaka Saša Obradović pa nastavio:

Prvo poluvreme smo odigrali odlično, držali smo se dogovora, kontrolisali dešavanja na parketu, imali dvocifrenu prednost. Usledila je treća deonica, o kojoj zaista ne mogu ništa više da kažem. Postigli smo samo dva poena, srljali smo iz greške u grešku, dozvoljavali lake poene sa druge strane”.

Monako će se boriti za utešno treće mesto i sigurno će dugo, dugo razmišljati šta se desilo u trećem kvartalu. S druge strane, Olimpijakos nema vremena za slavlje, jer ga očekuje borba za evropski tron.


tagovi

KK OlimpijakosKK MonakoSaša Obradović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara