Stefan Marković ljut zbog otkaza Đorđeviću: Ne poznajete košarku

Vreme čitanja: 2min | pon. 07.12.20. | 21:50

Kakav je uticaj imao Belineli na otkaz srpskom treneru

Iako je Virtus iz Bolonje počeo da igra promenjivo, da beleži slabije rezultate i nanizao četiri poraza na svom terenu u ligi, otkaz srpskom stručnjaku Saši Đorđeviću je ipak prilično šokantan epilog.

Nije baš Đorđević blistavo vodio ekipu ove sezone, ali nije da je baš zaslužio otkaz u ovom delu sezone pored perfektnog učinka u Evrokupu. Da je ovo prilično iznenandna odluka, potvrđuje i poruka koju je Virutsov plejmejker Stefan Marković poslao putem društvenih mreža. Bivši srpski reprezentativac je očigledno ljut zbog otkaza treneru koji ga je doveo u klub i sa kojim je sjajno ranije sarađivao u nacionalnom timu.

Izabrane vesti

Na vest o Đorđevićevom otkazu, Marković je putem Instagrama dao komentar:

„Kada ljudi koji ne poznaju košarku, donose odluke“.

U istoj vesti je doduše pisalo i da je jedan od mogući razloga otkaza Đorđeviću situacija sa Markom Belinelijem. Italijanski as se nedavno vratio iz NBA lige u Italiji i potpisao za Virtus što je bila prava transfer bomba u evropskoj koašrci. Đorđević je njegov dolazak opisao „kao najveće pojačanje u italijanskoj košarci u poslednjih 40 godina“ i tako otkrio da mu je drago zbog Belineljevog dolaska. Ipak, u Italiji se spekuliše da Đorđevićevom odlukom Belineli nije debitovao za Virtus minulog vikedna protiv Dinamo Sasarija iako se to očekivalo i najavljivalo.

Možda su to očekivali i gazda kluba Masimo Zaneti i generalni direktor Luka Baraldi na čiju adresu je Marković verovatno poslao ovu poruku.


tagovi

Stefan MarkovićAleksandar ĐorđevićVirtus BolonjaMarko Belineli

Obaveštavaj me

Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara