Jam Madar (Star sport)
Jam Madar (Star sport)

Trenutak koji je (možda) prelomio utakmicu (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pon. 13.03.23. | 22:40

Madar je pogodio za 63:66

Pogodio je Luka Vildoza neverovatnu trojku za 66:58 u finišu treće četvrtine, potom je Jam Madar ubacio dva poena na 13 sekundi pre kraja i Zvezda je imala šansu da uđe u poslednji kvartal možda i sa devet poena razlike.

Krenuo je Vildoza u poslednji napad ali se spetljao, dozvolio Lesoru da mu izbije loptu i da onda sa zemlje baci pas Madaru u kontru. Mladi Izraelac se zaustavio na liniji za tri poena i pogodio za 63:66 i erupciju oduševljenja Partizanovih navijača.

Izabrane vesti

Računajući taj mali period u finišu treće i prvu polovinu četvrte četvrtine, Zvezda šest minuta nije ubacila ni poen! Na sve se nadovazala peta lična greška Fakunda Kampaca koji u drugom poluvremenu nije ubacio nijedan poen i presekla ga je u najmanju ruku kontroverzna četvrta lična. Partizan je serijom 18:0 preokrenuo na 76:66 i tek posle koša Luke Mitrovića je prekinut Zvezdin strmoglavi pad u igri. Mitrović je bio jedini Zvezdin košarkaš koji je u poslednjoj deonici dao poene iz igre. Štaviše dao je 13 od ukupno 15 Zvezdinih poena u toj deonici. Samo je još Ivanović pogodio dva bacanja. Ali Partizan je održavao vođstvo i nije dozvolio večitom rivalu da vrati meč u egal završnicu.


tagovi

Luka VildozaJam Madar

Obaveštavaj me

KK Partizan
KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara