Lesor (©MN Press)
Lesor (©MN Press)

Željko jasan: Apsolutno nepotrebno ponašanje Lesora prema Petruševu

Vreme čitanja: 2min | pon. 13.03.23. | 23:18

“Izvinjavam se Petruševu, ne znam da li je bilo nekih provokacija pre toga“

Mogao je Matijas Lesor definitivno da izbegne ponašanje koje je pokazao na kraju petog ovogodišnjeg večitog derbija. Proslavio se u pobedi koja je Partizan Mozzart Betu donela prvo mesto, ali je nasrtanjem na Filipa Petruševa pokvario utisak. Pogotovo jer je usporeni snimak pokazao da je čekao da vreme istekne kako bi krenuo na Zvezdinog centra.

Igrači jednog i drugog tima ekspresno su reagovali i sprečili dalji fizički obračun, a jedan od onih koji je odmah reagovao je i trener Željko Obradović. On je brzo prišao Petruševu i izvinio mu se, a na konferenciji za novinare otkrio je i šta je u svlačionici posle rekao strelcu 27 poena.

Izabrane vesti

“Moram da naglasim... Matijas Lesor je neverovatan čovek, sa neverovatnom energijom koji daje neverovatne stvari ekipi, u svakom pogledu. U košarkaškom, sportskom i ljudskom smislu. Rekao sam mu, sada ću to da ponovim ovde – apsolutno je nepotrebno ono što je uradio na kraju i kao trener moram da se izvinim Filipu Petruševu zato što ga je Lesor dva puta odgurnuo na kraju utakmice. Da li je bilo nešto pre toga – ne znam. Pogledaćemo snimak, pa ćemo videti. Ako je i bila neka provokacija, to nije razlog da se onako reaguje na kraju utakmice, ako mene pitate“, izjavio je Obradović.

Zatim o navijačima... 

“Hvala navijačima, digli su tim. Biću papagaj i ponavljaću neke stvari, sve ovo može da bude fenomenalno i bilo bi još bolje da se nisu čule neke ružne reči. Vi znate da ja to stalno ponavljam otkako sam trener Partizana, nikada neću da promenim mišljenje o tome. Nijedna pobeda na svetu nije bitnija od toga da se ponašaš normalno i budeš čovek“.

Partizan Mozzart Bet sada ima pol poziciju na Jadranu i mogućnost da overi prvo mesto što znači i prednost domaćeg terena do kraja plej-ofa.




tagovi

Željko ObradovićMatijas LesorFilip PetruševKK PartizanPartizan Mozzart BetKK Crvena zvezdaABA liga

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara