Golman Dinama oči u oči sa Reckom Antićem: Uvek ja na tapetu, kriv sam za sve, neću da me bije glas nečasnog čoveka

Vreme čitanja: 2min | čet. 29.11.18. | 12:51

„Želim da rešim celu situaciju“, najavljuje Uroš Đurić

Smirivanje strasti. Oči u oči Dragan Recko Antić i Uroš Đurić. S tim da neće, valjda, predsednik Dinama da puca penale golmanu koji je u žižu javnosti dospeo zbog dešavanja na meču sa Partizanom, već će u sportskom tonu, nadamo se, pokušati da se prevaziđu problemi proistekli iz nedeljne utakmice 17. superligaškog kola.

Na njoj je 24-godišnji čuvar mreže primio kiks gol, tako što je posle centaršuta Danila Pantića iz slobodnog udarca ispustio loptu, ona mu prošla kroz noge i na taj način je Parnom valjku otvoren put ka konačnom slavlju.
Ne mogu da dođem sebi još od nedelje. Primio sam golove kakve sam primio, ali greše i mnogo bolji golmani, na znatno višem nivou. Uopšte nije trebalo da dođe do onakve situacije. Teško mi je zbog svega, nadam se da će se sve završiti kako bi trebalo“, komentariše Đurić u razgovoru sa Sportski žurnal.

Izabrane vesti

Najavljuje da će sesti za sto sa čovekom koji vodi Dinamo, iako ga je baš uprava kluba pre dva dana suspendovala i tu informaciju obelodanila u formi zvaničnog saopštenja.
Zakazao sam razgovor sa predsednikom kluba Draganom Antićem. Želim da rešim celu situaciju. Ovo nikome ne ide u prilog. Vreme je da se prepucavanje preko novina okonča. Nadam se da će tako biti već posle razgovora sa Antićem“.

Sastanak će biti upriličen u Vranju, u koje nekadašnji golman Sopota, Šumadije iz Jagnjila, Turbine i užičke Slobodne isprava nije hteo da se vrati, posle reči trenera Radmila Jovanovića kako će mu „završiti karijeru“.
„Ma, takav je Raca. Verujem da nije mislio to što je rekao. Bio je nervozan, pa je pomislio da sam ja nešto nečasno uradio. Baš zato želim da se ova priča što pre okonča. Neću da me bije takav glas. Nikad se nisam bavio nečasnim radnjama i nema razloga da se stavljam u takav kontekst“.

Šta će biti, teško je prognozirati. Urošu Đuriću je, kao svakom sportisti, najvažnije da bude na terenu.
Sve zavisi od kluba i Antića. Kod njega je moj ugovor. Videću šta će biti. Da bih bio suspendovan moram da dobijem pisanu odluku kluba. Nisam je još dobio. Znate kako, ja sam predsedniku Antiću kriv za svaki gol koji je primio Dinamo ove sezone. Posle svake utakmice ja sam na tapetu u svlačionici. Tako da nije samo zbog tog pogotka. Svi saigrači su uz mene. Znamo se dobro i znaju da nikad ne bih bio deo nekih nečasnih radnji. Imam njihovu podršku“, dodao je za Žurnal golman o kome priča fudbalska Srbija.

FOTO: Star sport


tagovi

Dinamo VranjeUroš Đurićdragan antić reckoDragan Antić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara