Humanitarni tiket u podne: Saša Obradović tipuje za lečenje Uroša Matoševića

Vreme čitanja: 5min | sre. 08.07.20. | 10:34

Trener Crvene zvezde u Barseloni očekuje četiri plus

U pravo vreme, na pravom mestu. Na jednostavan način definišemo nedavni dolazak Saše Obradovića na klupu Crvene zvezde. Na isti način opisujemo današnje Sašino učešće u MOZZARTOVOM "Humanitarnom tiketu u podne". Inače, Obradović, za Mozzart Sport iz Berlina poručuje: “Crvena zvezda je moja kuća iz koje sam potekao i kojoj mnogo dugujem. Sa puno ljubavi, emocija i ambicija preuzeo sam trenersku palicu. Želim da sa Zvezdom napravim dobar rezultat, kako zbog ‘çrveno – belih’, tako zbog svojih trenerskih ambicija. Naravno, ovo je komplementarno i u obostranom interesu”, kaže Obradović i okreće se dobrotvornom tipovanju.

Početna stanica je u Premijer ligi, MANČESTER SITI – NJUKASL. Nedavno, u kupu, Građani su pobedili Svrake sa 2:0. Verovatno su u Sitiju bili presrećni nakon pobede nad Liverpulom, ali su se opustili i doživeli poraz od Sautemptona. Od 21. juna Njukasl beleži dobre rezultate, dve pobede, dva remija i poraz od današnjeg rivala. Istorija je na strani Građana, 25:8:9, a gosti oslabljeni ulaze u duel.

Izabrane vesti

“Očekujem minimum po gol u oba poluvremena”.

Kompanija MOZZART je početkom septembra 2019. godine, u naselju Medaković 2, u okviru akcije “100 terena za jednu igru”, svečano otvorila 79. obnovljeni košarkaški teren. Igralište je ponelo ime slavnog košarkaša Saše Obradovića, aktuelnog trenera Zvezde. Lepo smo se tada družili, a nadamo se i danas u plemenitom tiketu jer nas Obradović vodi u Seriju “A”. FJORENTINA dočekuje KALJARI. Ljubičasti imaju najubedljiviju pobedu od 4:0, bolji međusobni skor 20:9:12., ali je Kaljari u poslednje dve utakmice dobio klub iz Firence. Rivale deli pet bodova, Kaljari ulazi oslabljen u meč i sa poslednjim minimalnim porazom. Domaći su slavili nad Parmom sa 2:1.

“Da pokušam sa brojem golova, tri plus”.  

 Naš plemeniti kladilac izuzetan trag ostavio je u Zvezdi, a  pod palicom trenera Vlade Đurovića, Moke Slavnića, Duleta Vujoševića, Lala Lučića u ekipi u kojoj su igrali Neša Ilić, Aleksandar Trifunović – Trifa, Dejan Tomašević…”Crveno – beli” su nakon dve decenije stigli do titule, a Obradović je izabran za najboljeg igrača sezone. Neku godinu kasnije Saša se ponovo obreo u Zvezdi i ponovo uzeo titulu, nakon finalne serije sa većitim rivalom. Bio je najbolji strelac na tih pet finalnih mečeva, a sada cilja na ostrvski meč, BRAJTON – LIVERPUL. Gosti hitaju ka tituli bez obzira na poraz od Sitija i nerešen ishod sa Evertonom. Rivali su slavili u svojim poslednjim mečevima, a Liverpul je bio bolji u svih sedam međusobnih okršaja. Najubedljivije pobede bile su od 6:1, 5:1 i 4:0.

“Kombinacija, iks, dva, uz tri plus”.

Sa našom reprezentacijom MOZZARTOV gost okitio se sa sijaset medalja. Tri kontinentalna zlata, svetskim najsjanijim odličjem, bronzom, srebrom sa OI, a četvrta stanica je Čizma, ATALANTA – SAMPDORIJA. Klub iz Đenove ima bolji međusobni skor, 13:5:18., i poslednje dve pobede. Atalanta ima pet sigurnih pobeda u nizu. Na poslednjem okršaju u novembru nije bilo golova. Bodovi su potrebniji Atalanti.

“Jedan, iks, uz tri plus”.

Kao trener Kelna, na svom prvom trenerskom zadatku, uspeo je da postane šampion države, a potom da uzme kup. Usledili su angažmani u Kijevu, Turovu, Donjecku i nova šampionska titula. Velike uspehe imao je i kao trener Albe uzevši tri kupa. U Krasnodaru kao trener Lokomotive stigao je do još jednog pehara u kup takmičenju. Sa mnogo uspeha predvodio je Monako, a puno dobrih utakmica Obradoviću želimo na novom zadatku, ali i u dobrotvornom tipovanju. Na gradskom derbiju BARSELONA – ESPANJOL zaključujemo plemeniti listić. Poslednji okršaj okončan je sa rezultatom 2:2. Naravno, Barsa ima bolji skor 42:15: 6. Espanjol je fenjeraš, a Barsa se nada da može da se približi Realu. Protiv Viljareala bila je sigurna 4:1.

“Četiri plus”, kaže Obradović i dodaje.

 “Fudbalski učitelj bio mi je Vladimir Petrović Pižon. Kao atletičar naročito sam se isticao u skokovima u vis i dalj. To mi je kasnije bila sjajna baza za košarku. ‘Krivci’ za moje košarkaško opredeljenje i veliku posvećenost su moj profesor fizičkog vaspitanja Pera Hrkić koji je bio kolega mojoj mami. Oni su presudno uticali da se posvetim najlepšem sportu u kome sam imao veliki broj uzora. Naravno, to su bili Moka, Kića, Praja… Od klubova na prvom mestu mi je Crvena zvezda. Volim i berlinsku Albu za koju sam igrao, bio trener… Voleo bih da što više evroligaških klubova predvode treneri iz Srbije. U prvom kolu igramo protiv ekipe koju je preuzeo moj prijatelj Igor Kokoškov. Biće interesantno, ali na parketu nema prijateljskih emocija”.

Inače,

MOZZART je u akciji “Sto terena za jednu igru” obnovio i svečano otvorio tačno 83. košarkaška terena. U 2019. godini u čast legendarnog Slobodana Pive Ivkovića otvoreno je igralište u Beogradu, a u Kruševcu otvoren je obnovljeni teren za fudbal, košarku i rukomet. U naselju Medaković 2 otvoren je 79. obnovljeni teren koji je, upravo, poneo ime Saše Obradovića. Bili smo i generalni sponzori studentskog sporta na Beogradskom univerzitetu. Mozzart je bio naslovni sponzor KLS-a, sponzor ABA lige, KK Borca… Beting partneri smo KSS-a , FSS-a , FK Crvena zvezda, KK Partizan…U sklopu svog društveno odgovornog poslovanja Mozzart je donirao deset najsavremenijih respiratora za ukupnih 200.000 evra. Izdvojena su sredstva za pomoć bolnicama i penzionerima, po 100.000 evra.

Ukupna donirana suma, u Humanitarnom tiketu u podne, kompanije MOZZART, sada iznosi 15.711.389 dinara. Slavoljub Krnjinac postao je 54. plemeniti kladilac sa dobitkom od preko 100.000 dinara. Ukupno 209. po redu.

Podsećamo i na neke MOZZART – ove plemenite kladioce u “Humanitarnom tiketu u podne” sa iznosima od preko 100.000, 00 dinara.To su: Andrea Trinkijeri, Ivan Jović, Strahinja Gavrilović, Vanja Bulić, Momčilo Bajagić, Uroš Tripković, Radomir Antić, Vojin Ćetković, Vojkan Borisavljević, Zdravko Čolić, Jovan Maljoković, Nenad Stojmenović, Sara Sakradžija, Milan Caci Mihailović, Miloš Teodosić, Danica Ristovski, Dimitrije Ilić, Marko Tejić, Srđan Vasiljević, Milica Mandić, Branislav Trifunović, Predrag Miljuš…

Naš 843. poznati gost, proslavljeni eks jugoslovenski i splitski fudbaler, Ivica Šurjak, sastavio je humanitarni tiket za fantastičnih 823.600 dinara. Ivica je potencijalni dobitak usmerio ka Udruženju roditelja mališana obolelih od malignih bolesti ZVONČICA.

Uroš je rođen kao zdravo dete. Problemi su nastali 2019. godine. Vađenjem koštane srži konstatuju da dete ima tumor, što i kasniji skeneri dokazuju.Uroševi roditelji se nadaju da će uz pomoć svih dobrih ljudi dati šansu svome detetu da se leči u inostranstvu i tako povećati šanse da dete pobedi u ovoj životnoj borbi. Pomozimo Urošu!

Upišimo 742 i pošaljimo SMS na 3030

Uplatom na dinarski račun: 160-555330-61

Obaveštenje važno za Republiku Srpsku! 

Ukoliko “prođe” humanitarni tiket našeg gosta dobitak će biti doniran i za Udruženje roditelja dece i omladine sa posebnim potrebama “Sunce nam je zajedničko”,Trebinje. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Kvote, na odigrane utakmice, bile su aktuelne u momentu sastavljanja tiketa!

PIŠU: Đurđe MEČANIN i Miloš MILIĆ

djurdje.mecanin@mozzartbet.com


tagovi

Saša Obradovićhumanitarni tiketsportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara