Humanitarni tiket u podne: Vladimir Silađi tipuje za Klinički centar Vojvodine

Vreme čitanja: 4min | uto. 14.07.20. | 08:50

Ubojiti centarfor TSC-a umešno barata igrama na golove

Drhtali su prohujale sezone od njega čak i defanzivni redovi večitih rivala. Dao je 16 golova, ostao zabeležen kao napadački strah i trepet Superlige Srbije, pa nam je čast da Vladimira Silađija privedemo osnovnoj, centarforskoj nameni u “Humanitarnom tiketu u podne”. Špic TSC-a čeka kvotu 16,11, namerava da pomogne Kliničkom centru Vojvodine, a na nama je da ga podržimo! MOZZART kao i do sada na talon stavlja 10.000 dinara kompanijske uplate, pa igra do novog dobitka može da krene.

Nadamo se da ćemo s narednih šest parova, uz Vladimira Silađija uspeti da ukupnom zbiru naših plemenitih napora dodamo iznos od 161.100 dinara. Bilo bi to zaista lepo, jer ako ne znate, do sada smo u MOZZART akciji ostvarili ukupnu doniranu sumu u od 15.711.389 dinara, što zbilja nije mala cifra.

Izabrane vesti

Pre svega, idemo do Čempionšipa i utakmice VBA – FULAM. Malo ko je čekao X na utakmici Blekburn – VBA, pa je on ipak došao. Činjenica da im sada Lids beži za tri boda, a da Fulam našeg Aleksandra Mitovića može da im preti, uprkos interesantnom skoru od tri međusobna remija ovih timova u poslednjih sedam godina. Kako bilo, Fulam je vezao četiri pobede, a naš strelac važi za jednog od dva najubojitija centarfora Čempionšipa sa 24 postignuta pogotka. Biće mu teško ponovo da trese mrežu, jer VBA ima zaista solidnu zadnju liniju.

„Igram na pogotke, uz igru 2-4 gola”, ataloženo kaže Silađi, koji je igračku karijeru započeo u drugom timu Vojvodine, igrao u Proleteru iz Novog Sada, Timoku i ČSK-u iz Čelareva.

Selimo se do Poljske, na meč ZAGLEBJE – VISLA KRAKOV. Oba tima su tehnički na ivici, a faktički bezbedna od ispadanja u niži rang. Dakle, mogu da se nadigravaju, bez bojazni da će im neko iz fenjeraškog trilinga ugroziti mesto. Statistički, Visla generalno bolje prolazi na međusobnim okršajima, pa tako imamo četiri pobede i jedan poraz ovog tima na poslednjih pet međusobnih susreta. Poslednji put za tim iz Krakova je bilo 0:1, što je presedan, budući da na ovaj par redovno dolaze makar 3+, a često i jače igre na golove.

„Igram 3+“.

Sada nas špic tima iz Bačke Topole vodi na utakmicu KARDIF – DERBI. Pitanje je može li Kardif da odbrani plej-of poziciju, budući da u poslednja dva kola poražen od Blekburna i Fulama. Ni Derbi se nije proslavio u minule tri utakmice, ali mu zaostatak od tri boda za Kardifom daje pravo da zareži, budući da je prošli put, još u septembru prošle godine na međusobnom okršaju odigrao egal, pa podelio bodove. Biće ovo zbog svega tvrda utakmica, uz napomenu da je Kardif od poslednjih pet utakmica kod kuće dobio samo jednu, a da je dva puta remizirao.

„Ponovo igram na raspon golova, precizno na 2-4 postignuta na meču”, reče gost 1.495 izdanja našeg plemenitog tiketa.

Ostrvo ne napuštamo, jer Silađi bira utakmicu ČELSI – NORIČ. U najnezgodnijem trenutku Čelsi je izgubio od Šefilda i tako otvorio put Mančesteru ka šansi da ih zbaci sa visokog trećeg mesta. Srećom po njih Mančester Junajted je otišao u X sa Sautemptonom, dok je četvrtoplasirani Lester podbacio pošto je izgubio od još jednog davljenika Bornmuta. U svakom slučaju Lampardova ekipa ovaj „penal“ ne bi smela da promaši. Norič je poslednji na tabeli i bez ikakvog motiva za dalje takmičenje, a Čelsi ga itekako ima.

“Sledi kombinacija 1&3+”.

Fudbaler tima koji je protekle sezone iznenadio samo neupućenje u njegov igrački potencijal, zatim tipuje na meč ATALANTA – BREŠA. Domaća Atalanta furiozno juriša ka vodeća dva mesta na tabeli, međutim Juventus ih je usporio na tom putu posle remija koji je izvukao nakon dva dosuđena penala u njihovu korist. Breša je pretposlednja na tabeli, bez pobede je na 17 od 18 odigranih mečeva, a izgubila je i sedam od osam poslednjih gostovanja. Uz sve to Atalanta je poslednji put od ovog protivnika izgubila 2005, uz podatak da ekipa iz Bergama od Breše nije primila gol punih 19 godina.

„Na tip 3-5 golova“, poručuje centarfor, stavljajući na stranu kvotu 1,62.

Vladimir Silađi završno tipovanje izvršava na meču BENFIKA – GIMARAIS. Orlovi su ustoličeni na drugoj poziciji sa osam bodova zaostatka u odnosu na vodeći Porto. Gimarais je sedmi sa četiri boda koja mu nedostaju za mesto koje vodi u kvalifikacije za Ligu Evrope. Potencijalni problem za goste je podatak da je domaćin u Lisabonu izgubio samo tri od 15 odigranih mečeva. S druge strane Gimarais na gostovanjima igra sa promenljivim učinkom. Tradicija mu takođe ne ide na ruku. Benfika je u duelu sa njim neporažena na prethodnih 18 odmeravanja, gol nije primila na poslednja četiri, a na ovom stadionu gost je prethodni put slavio 2013.

„Portugalci bi trebalo da dođu na igru koja predviđa 2-3 gola“, zaključuje fudbaler kome se zahvaljujemo na učešću našoj akciji, duboko uvereni da će njegovo golgetersko iskustvo biti višestruko korisno svi MOZZART igračima kao bet putokaz za današnja tipovanja.

Naravno, Vladimiru Silađiju sreću želimo i u nastavku karijere. Zadovoljni smo što je odvojio dragoceno vreme pripremajući se za nove podvige sa timom Zoltana Saba. Međutim, pre nego što se pozdravimo, red je da naš današnji gost prevede MOZZART plemeniti karavan preko Drine. 

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Vladimir Silađi će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji potencijalni dobitak će proslediti na adresu MDD Merhameta, Banja Luka. MOZZART kvota je dakle ista i iznosi 16,11, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 50 konvertibilnih maraka.

Kvote, na odigrane utakmice, bile su aktuelne u momentu sastavljanja tiketa!

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


tagovi

humanitarni tiketsportsko klađenjebet analizaVladimir SilađiTSC Bačka Topola

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara