Pavkov sigurno ide iz Zvezde - opet se čeka papir iz Azije

Vreme čitanja: 2min | ned. 30.06.19. | 15:00

I pored propalog transfera u Kinu junak trijumfa nad Liverpulom će napustiti redove srpskog šampiona

Dani rukovodstva Crvene zvezde u Vindišgarstenu prolaze u čekanju. Večeras bi konačno mogla da bude stavljena tačka na izvesne dolaske napadača Tondele Tomanea i brazilskog levog beka iz Pafosa Žandera. Međutim, nije to jedina novost iz tabora srpskog šampiona.

I dalje se priča o veleobrtu u transferi sagi Milana Pavkova. Snažni napadač nije dogovorio lične uslove u Kini, vratio se u Beograd, i trebalo bi da se priključi treninzima 3. jula, kada ekipa Vladana Milojević počne da radi u Ljutice Bogdana. Međutim, i pored propalog transfera u Kinu junak trijumfa nad Liverpulom će napustiti redove srpskog šampiona.

Izabrane vesti

Neće to direktno da kažu čelnici Crvene zvezde, ali ponovo se čeka papir iz Azije. Za Pavkova je zainteresovan jedan od klubova iz Emirata, i spreman je da izjednači ponudu Đijangsua kada je u pitanju obeštećenje. Dakle, Zvezda bi ponovo mogla da dobije tri miliona evra... Navodno odgovorni sa Marakane su dobili uveravanja da će uskoro dobiti papir sa zvaničnom ponudom. Ta priča sa Emiratima deluje najozbiljnije, iako za Pavkova postoji interesovanje iz još dve zemlje.

Raskopčavanje nostalgije! Samo Zvezda odrane zadnjice je dobra Zvezda

Ujedno, Pavkov je jedan od retkih nosilaca igre koji ima dozvolu rukovodstva kluba da se pre kraja kvalifikacija preseli u inonstranstvo. U toj maloj grupi je i Milan Rodić, ali za potencijalnog reprezentativca Srbije i dalje ne postoji zvanična ponuda. Njegova eventualnu prodaja čekaće i period uklapanja Brazilca Žandera.

Mesecima se šuškalo o izvesnoj prodaji Branka Jovičića. Međutim, utakmica sa Zenitom pokazala je koliko je popularni Bakula značajan za sistem Vladana Milojevića. Posebno kada crveno-beli udare na objektivno jačeg rivala. Uz Mirka Ivanića, nekadašnji član Amkara je bio najbolji pojedinac u redovima crveno-belih na najvažnijem testu u Austriji. Odlično je parirao vezistima Zenita, ujedno i olakšao posao štoperima Milunoviću i Saviću, u dvobojima sa Dzjubom i Azmunom.

Foto: Star Sport

 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara