undefined
undefined

REZZIME DANA (utorak): Veče zaokruženih "kečeva"

Vreme čitanja: 4min | uto. 14.07.20. | 23:50

Pogledajte ko vam je doneo novac 14. jula, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste prošli danas:

ZAOKRUŽENO

ČELSI - NORIČ (tip 1, kvota 1,15) - 1:0

Kaže naš narod: Koga zmija ujede, taj se i guštera plaši. Čelsi je preživeo Golgotu protiv Šefilda i izgubio s 3:0, pa je sada protiv Noriča, najlošijeg tima u Premijer ligi, igrao vrlo oprezno, ali ipak dovoljno za pobedu - 1:0 (1:0). Ovo je veoma važan trijumf za Čelsi koji sa 63 boda i dalje drži mesto koje sledeće sezone vodi u Ligu šampiona.

Opširnije OVDE.

ATALANTA - BREŠA (tip 1, kvota 1,18) - rezultat 4:1

Teška vremena zbližila su dva kluba iz Lombardije. Onaj transparent sa natpisom “Podeljeni na tribinama, ujedinjeni u bolu“ koji se u martu našao na jednom od mostova ove regije, pao je u vodu po prvom sudijskom zvižduku. Atalanta je na derbi Lombardije izašla u dosta slabijem sastavu nego inače, ali je i takva bila neuhvatljiva za “raspuštenu“ Brešu – 6:2 (4:1).

OPŠIRNIJE OVDE.

VIBORG - VENDISEL (tip 1, kvota 1,60) - rezultat 4:1

Iako do kraja prvenstva nikako ne može da stigne Vejle, Viborg ne popušta gas i melje protivnike redom. Ali, i pored ranog vođstva domaćina, Vedisel se nije predavao, već je izjednačio minut nakon primljenog gola. Međutim, gol Viborga pred sam odlazak na odmor, slomio je goste koji do kraja nisu uspeli da se oporave. Umesto toga, još dva puta su u nastavku loptu vadili iz mreže.

GRASHOPERS - KJASO (tip 1, kvota 1,10) - rezultat 2:1

Odlično je Grashopers otvorio meč, poveo u uvodnim minutima, ali vas je onda držao u neizvesnosti sve do finiša meča. Nije uspevao da overi protivnika i kazna je usledila desetak minuta pre kraja. Međutim, nije se nerešen rezultat dugo zadržao na semaforu. Skakavci su ubrzo sa penala ponovo poveli i više nisu dozvoljavali Kjasu da se ponovo vrati.

PORTIMONENSE - BOAVISTA (tip 1, kvota 1,52) - rezultat 2:1

Probudio se Portimonense u trenutku kada je opstanak doveden u pitanje. Boavista nije preterano želela ni da mu smeta, jer motiva nije imala. Svoju brigu gosti su prebrinulo odavno. Stoga je domaćin dao gas od starta i već u prvom poluvremenu rešio pitanje pobednika. Boavista je do kraja uspela samo da smanji zaostatak. Sa igračem manje nije imala snage za više.

VEJLE KOLDING - NIKOBING (tip 1, kvota 1,60) - rezultat 1:0

Imao je na papiru lider danske druge lige prilično lak zadatak. Međutim, na terenu, Vejle je morao dobro da se namuči kako bi slomio otpor "davljenika" Nikobinga. I uspeo je nekako u 57. minutu preko Ramadanija, a gost do kraja nije imao snage da priredi iznenađenje.

KARDIF - DERBI (tip 1, kvota 2,45) - rezultat 2:1

Kardifu je glava iznad vode. Ali, i dalje je plej-of neizestan. Odradio je tim Nila Herisa odličan posao i večeras savladao Derbi sa 2:1 čime je odradio dupli posao. Prvo, sa ova tri boda i dalje drži mesto koje vodi u plej-of, a drugo - Derbi je ostao na šest bodova sada iza Kardifa i teško će se ušunjati u plej-of.

Opširnije OVDE.

BENFIKA - GIMARAEŠ (tip 1, kvota 1,63) - rezultat 2:0

Šta bi bilo kad bi bilo... Da je Nelson Verisimo ranije došao u Benfiku, možda Orlovi ne bi gledali kako Porto priprema proslavu za osvajanje titule. Od smene Bruna Laža i postavljanja njegovog asistenta Verisima na klupu, Benfika je spojila drugu pobedu. Ovog puta na Lužu, iako to opet nije bila neka blistava partija, pala je Vitorija Gimaraeš – 2:0.

Opširnije OVDE

PRECRTANO

LUTON - KPR (tip 1, kvota 2,30) - rezultat 1:1

Bila je ovo odlična prilika za Luton da pobedom ispliva iz opasne zone, ali je domaćin ipak nije iskoristio. KPR je došao u goste sa četiri poraza u poslednjih pet mečeva, međutim, i sa takvom formom uspeo je da anulira penal domaćina iz prvog poluvremena i odnese bod kući.

VADUC - ARAU (tip 1, kvota 1,45) - rezultat 1:1

Vaduc polako može da se oprašta od borbe za promociju u elitu. Arau je uspeo da iznenadi, iako nije imao preveliki motiv večeras. Poveo je domaćin sredinom prvog dela, ali je svega četiri minuta kasnije gost došao do izjednačenja, a promene rezultata do kraja nije bilo i pored toga što je do kraja meča ostalo punih sat vremena.


tagovi

rezzime danasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara